Büyük İkramiyenin Çeyrek Bilete İsabet Etmesi - Son Dakika
Yerel

Büyük İkramiyenin Çeyrek Bilete İsabet Etmesi

Adana Milli Piyango Şans Oyunları Bayileri Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin çıktığı iki kentten biri olan Adana'da talihli bileti satın alan kişiye ve satan bayiye henüz ulaşamadıklarını belirtti.

01.01.2016 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Milli Piyango Şans Oyunları Bayileri Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin çıktığı iki kentten biri olan Adana'da talihli bileti satın alan kişiye ve satan bayiye henüz ulaşamadıklarını belirtti.

Karakuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin çeyrek bilete isabet ettiğini, bunların üçünün İstanbul, birinin de Adana'da satıldığını anımsattı.

Adana'da bileti satın alan talihli ve satan bayiye henüz ulaşamadıklarını belirten Karakuş, şöyle devam etti:

"Son 10 yılda, kentimize 4'üncü kez büyük ikramiye çıktı. Artık çevre illerden bilet siparişleri geliyor. Adana, şanslı biletler konusunda gözde kentlerden birisi oldu. İkramiyenin Adana'da iyi şekilde kullanılmasını temenni ediyoruz. Bilet alıp da 'Büyük ikramiye, bana çıkmadı' diye kimse üzülmesin. O paranın ülke ekonomisine katkısı oluyor."

10 yıl önce oda başkanlığına seçildiğinde kente büyük ikramiyenin uzun süre çıkmamasının gündeme geldiğine işaret eden Karakuş, oda üyeleriyle o yılbaşından bir gün önce toplanıp "büyük ikramiyenin Adana'ya çıkması için" dua ettiklerini söyledi.

Karakuş, o yıl yapılan çekilişte büyük ikramiye isabet eden bir biletin Adana'dan satıldığını, bu yıl da kentin talihli olmasından mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyük İkramiyenin Çeyrek Bilete İsabet Etmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement