Büyük Zafer'in 96. Yıl Dönümü Kutlanıyor - Son Dakika
Güncel

Büyük Zafer'in 96. Yıl Dönümü Kutlanıyor

DİYARBAKIR/ Diyarbakır'ın Ergani ile Elazığ'ın Sivrice ve Keban ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.

30.08.2018 14:17

DİYARBAKIR/ Diyarbakır'ın Ergani ile Elazığ'ın Sivrice ve Keban ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.

Sivrice ilçesindeki Cumhuriyet Ortaokulu bahçesinde düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldıktan sonra saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu.

Programa Sivrice Kaymakamı Mustafa Temiz, Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Necip Kaçar, İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Uslu ile kurum müdürleri, gazi ve şehit aileleri katıldı.

Keban

Keban ilçesinde ise 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen tören, Kaymakam İlyas Öztürk ve Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı'nın, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakması ile başladı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Perçi, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Kaymakam İlyas Öztürk ve Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, törenin ardından Keban Kaymakamlığı Hacı Fevzi Efendi Konferans Salonu'nda kutlamaları kabul etti.

Ergani

30 Ağustos Zafer Bayramının 96. yıl dönümü Ergani ilçesinde de coşkuyla kutlandı.

Tören, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılması sonrası saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sürdü.

Ergani Kaymakamı Mesut Çoban, Garnizon Komutanı Binbaşı Yaşar Atacan, Belediye Başkanı Vekili Esveri Malçok, halkın bayramını kutladı.

Buradaki törenin ardından Kaymakam Çoban, makamına geçerek tebrikleri kabul etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Büyük Zafer'in 96. Yıl Dönümü Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement