Büyükçekmece Belediyesi Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Büyükçekmece Belediyesi Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

16’ncı Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen “Uluslararası Fotoğraf Yarışması”nda altın ve bronz madalya Türk fotoğrafçıların oldu.

14.07.2015 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

16'ncı Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen "Uluslararası Fotoğraf Yarışması"nda altın ve bronz madalya Türk fotoğrafçıların oldu.

Dünyanın dört bir yanından 16'ncı Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen 283 fotoğrafçının, 982 adet fotoğrafla katıldığı "Uluslararası Fotoğraf Yarışması"nda altın madalyayı Türkiye'den Melih Karakaya kazandı.

BAŞKAN AKGÜN KUTLADI

Prof. Güler Ertan, Doç Oktay Çolak, İbrahim Zaman, Burak Şenbak ve Hürriyet Akın'dan oluşan jüri tarafından belirlenen 10 fotoğraf ödüle layık görülürken, 50 fotoğrafta sergileme ödülü kazandı. Kendisi de hobi olarak fotoğrafla uğraşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, dereceye giren tüm fotoğrafçıları kutlayarak ve yarışmaya ilgi gösteren tüm fotoğrafçılara teşekkür etti.

DERECEYE GİREN FOTOĞRAFÇILAR

Büyükçekmece Belediyesi'nce bu yıl 6'ıncısı düzenlenen Uluslararası Fotoğraf Yarışması'nda ilk üç şu şekilde belirlendi: FIAP Altın Madalya Melih Karakaya (Türkiye), FIAP Gümüş Madalya Laki Krisztina (Macaristan), FIAP Bronz Madalya İhsan İlze (Türkiye)Yarışmada FIAP Mansiyon ödülleri kazanan isimler ise şunlar oldu: Şevki Silan (Türkiye), Tien Quang Nyguen (Vietnam), Evrim Sönmez (Türkiye), Kemal Özkılıç (Türkiye), Rajdeep Biswas (Hindistan) ve Güray Kuzu (Türkiye) Yarışmaya gönderilen fotoğraflardan 50 tanesi de, jüri tarafından sergilenmeye layık görüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükçekmece Belediyesi Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement