Büyükçekmece'deki feci kazada korkunç ayrıntı - Son Dakika
3.Sayfa

Büyükçekmece'deki feci kazada korkunç ayrıntı

Büyükçekmece'deki feci kazada korkunç ayrıntı Sürücünün daha önceden alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu öğrenildi Feci kazada ölü sayısı 3'e yükseldi Büyükçekmece'de dün yaşanan kazada ölü sayısı 3'e yükselirken gözaltına alınan sürücü Samet Tüfekçiler'in daha önceden...

02.06.2022 11:28  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece'deki feci kazada korkunç ayrıntı

Sürücünün daha önceden alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu öğrenildi

Feci kazada ölü sayısı 3'e yükseldi

İSTANBUL - Büyükçekmece'de dün yaşanan kazada ölü sayısı 3'e yükselirken gözaltına alınan sürücü Samet Tüfekçiler'in daha önceden ehliyetine alkollü araç kullanmaktan dolayı el konulduğu, ilk yapılan testte ise kaza sırasında alkollü olmadığı öğrenildi.

Olay, dün Kumburgaz'da saat 16.50 sıralarında E-5 karayolu üzerinde gerçekleşmişti. Takla atarak yoldan çıkan araç, yol kenarındaki otobüs durağında bekleyen öğrencilerin arasında dalmıştı. Kazada 15 kişi yaralanırken ölü sayısı ise bu sabah 3'e yükseldi. Oğuzhan Kolver ve Mehmet Alp Güney'in ardından Murtaza Mardani isimli öğrencinin de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Feci kazada korkunç ayrıntı

Gözaltına alınan sürücü Samet Tüfekçiler'in daha önce alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine el konulduğu, ilk yapılan testte ise kaza sırasında alkollü olmadığı öğrenildi.

Büyükçekmece\'deki feci kazada korkunç ayrıntı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Büyükçekmece'deki feci kazada korkunç ayrıntı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement