Kayseri'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları

Kayseri\'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları

Kayseri'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çeşitli kurum ve kuruluşlar mesaj yayımladı.

07.03.2022 14:23  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çeşitli kurum ve kuruluşlar mesaj yayımladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mesajında, kadın elinin değdiği yerde emek, sağduyu, fedakarlık ve sabır olduğunu belirtti.

Kadınların eğitimden kültür sanata, ekonomiden siyaset ve spor gibi tüm alanlarda daha fazla varlık göstermesini çok önemsediklerini ifade eden Büyükkılıç, Kayseri'nin geçmişten bugüne kadar değişim ve gelişimlerinde kadınların, gayretinin ve emeğinin çok fazla olduğunu aktardı.

Kadın derneklerine her zaman destek verdiklerini vurgulayan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle kurulan Kadın Çiftçiler Ekolojik Eğitim ve Üretim Merkezi'nde (KAÇEM) kadın girişimcilerin üretimlerini önemsiyor, onlara sahip çıkıyoruz. Doğal Ürünler Bahçesi ve Pazarı'nda organik tarım yapan kadın üreticilerimizin de her zaman destekçisiyiz. Ecdadımızın bıraktığı mirası günümüz kadınları da halen sürdürmektedir. KAYMEK birimimizin sanat ve mesleki eğitim kursları ile kadınlarımızın ekonomik hayatta yer edinmeleri, birçok mesleki kurslarla da onların hem sosyal hem de ticari hayatta yerlerini pekiştirmelerini istiyor, bunun için gayret gösteriyoruz. İlçelerimizdeki kadın ve gençlik merkezlerimizle kadınlarımız ve genç kızlarımız merkezlerimize gelerek aile ekonomilerine katkıda bulunabilecekleri gibi boş zamanlarını hobi ve meslek kursları ile değerlendirebiliyorlar."

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği Başkanı Sema Karaoğlu ise mesajında din, ırk, cinsiyet farkı gözetmeksizin hiçbir ayrımcılığının yapılmadığı, emeğin sömürülmediği, bireylerin eşit olduğu bir dünya istediklerini belirtti.

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci de mesajında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise kadınların bir ömür boyu kıymetli ve değerli olduğunu belirterek, onlara hak ettikleri değeri vermek için çalıştıklarını kaydetti.

MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun da yayımladıkları mesajla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement