Büyükşehir Belediyesi 2012 Yilinin İlk Meclisini Yapti - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediyesi 2012 Yilinin İlk Meclisini Yapti

Büyükşehir Belediyesi 2012 Yilinin İlk Meclisini Yapti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ocak ayı meclis toplantısının 1. bileşimini Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda yaptı.

09.01.2012 21:48  Güncelleme: 21:49

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'in Başkanlığını yaptığı meclis toplantısında yoklamanın ardından bir önceki dönem tutanağının oylanması ile maddelerin görüşülmesine geçildi.

Gaziantep, Vanli Kardeşlerini Unutmadi

Hafta sonu Vana yapılan yardım ziyareti ile ilgili meclis üyelerine bilgi veren Başkan Güzelbey, " Van'da meydana gelen deprem sonrasında gerek Büyükşehir Belediyemiz gerek ise Gaziantepli hayırseverler tarafından yapılan yardımlarımız devam ediyor. Hafta sonunda 13 kişilik bir heyet ile Van ve Ercişte çeşitli ziyaretlerde bulunduk.

Vanda bulunan 6 kardeş köyümüze gıda maddesi ve ihtiyac malzemesinin yanında 3 kamyon dolusuda halı ve yolluk dağıtımını gerçekleştirdik. Kardeş köylerimizde yaptığımız incelemelerde eksik bulduğumuz konular ile ilgili çalışmalarımızı hemen başlattık. Köy ziyaretlerimiz sonrasında depremde en çok etkilenen Erciş ilçesinde incelemelerde bulunduk. İlçede iki konteynır kent mevcut. Burdaki vatandaşlarımızında sorunlarını dinleyerek eksik gördüğümüz konuların çözümüne yönelik notlarımızı aldık. Gaziantep Vanlı kardeşlerini unutmadı. Bu yardımlara destek olan Gaziantep'teki tüm kurum, kuruluş ve işadamlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Büyükşehir Meclisinde gündeme alınan 36 madde görüşüldü. Gündeme alınan maddelerle ilgili komisyon raporlarının okunmasının ardından 3 madde Plan ve Bütce Komisyonuna, 22 madde İmar ve Bayındırlık komisyonuna, çalışmaları devam eden 1 madde için komisyona ek süre verilmesine, 10 maddenin de teklif karar olar kabulüne oy birliği ile karar verildi.

Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri tarafından 36 maddenin görüşülmesinin ardından 4 madde gündeme teklif karar olarak alındı. Büyükşehir Belediyesi Meclisinin gündeminde görüşülecek başka madde kalmadığından Ocak Ayı 2.Bileşiminin 13.01.2012 Cuma günü saat 14:00'de yapılmasına karar verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediyesi 2012 Yilinin İlk Meclisini Yapti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement