Buz Sarkıtı Düşen Yaya Yaralandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
3-sayfa

Buz Sarkıtı Düşen Yaya Yaralandı

01.01.2026 22:52

Ağrı'da bir kişi, bina çatısından düşen buz sarkıtı nedeniyle yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Ağrı'da bir kişi, 5 katlı binanın çatısından kopan buz sarkıtının üzerine düşmesi sonucu yaralandı.

Cumhuriyet Caddesi'nde yürüyen Baran Avşar (51), 5 katlı bir binanın çatısında oluşan buz sarkıtlarının koparak üzerine düşmesi sonucu yaralandı. Olayı gören vatandaşlar ve çevredeki esnaf, Avşar'ı yakındaki bir iş yerine alarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ambulansta yaptığı ilk müdahalenin ardından Avşar, Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan kontrollerde adamın köprücük kemiğinde kırık olduğu belirlendi.

Tedavisi tamamlanan Baran Avşar, daha sonra taburcu edildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, vatandaşlar bina çatılarına dikkat edilmesi konusunda uyarıldı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika 3-sayfa Buz Sarkıtı Düşen Yaya Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement