Can Bonomo Görücüye Çıkıyor - Son Dakika
Güncel

Can Bonomo Görücüye Çıkıyor

Can Bonomo Görücüye Çıkıyor

Eurovision temsilcimiz Can Bonomo'nun, Bakü'deki yarışmada söyleyeceği şarkı bu akşam görücüye çıkıyor.

22.02.2012 10:09  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmeye hazırlanan Can Bonomo, Bakü'deki yarışmada söyleyeceği şarkıyı ilk kez bu akşam seslendirecek.

57. Eurovision Şarkı Yarışması'nda geri sayım sürerken, Eurovision 2012 Türkiye'nin Şarkısı, yarışmaya katılacak temsilcimiz Can Bonomo tarafından bugün canlı olarak 19: 30'da TRT 1 Ana Haber'de seslendirilecek. Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek Can Bonomo, yeni şarkısıyla böylece ilk kez görücüye çıkmış olacak.

TRT'de yayınlanan tanıtım kliplerinde, sanatçının bu akşam şarkısını ilk kez seslendireceği ve tüm Türkiye'ye duyuracağı haberi verildi.

CAN BONOMO KİMDİR

İzmirli Can Bonomo, müziğe 8 yaşında gitar çalarak başladı. 17 yaşında İstanbul'a gelerek müzik dünyasına ses prodiksiyonculuğu yaparak atıldı. Bilgi Üniversitesi'nde Sinema Televizyon Bölümü mezunu Bonomo, üniversite yıllarında radyoculuk yaptı.

Üniversite yıllarında Radyo Klas, Number One FM ve Radio N101'de radyoculuk yaptı. Daha sonra, televizyona geçerek Number One TV ve MTV'de televizyon programları hazırladı. Televizyonculuk kariyeri süresince çeşitli reklamlarda rol aldı.

En sonunda yıllardır hayalini kurduğu ilk albümü “Meczup"u uzun uğraşlar sonunda Ocak 2011'de Can Saban'ın yapımcılığıyla yayınladı.

Aldığı Ödüller:

- 8. Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri 2011 'En İyi Çıkış Yapan Sanatçı'

- 38. Altın Kelebek Televizyon Ödülleri 2011 'En İyi Çıkış Yapan Solist'

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Can Bonomo Görücüye Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement