"Çanakkale Geçilmez" Şarkısının Klibi Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

"Çanakkale Geçilmez" Şarkısının Klibi Tamamlandı

"Çanakkale Geçilmez" Şarkısının Klibi Tamamlandı

Çanakkale Valiliği tarafından Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98.yıldönümü dolayısıyla hazırlattırılan "Çanakkale Geçilmez" isimli rap şarkısına klip çekildi.

11.03.2013 12:14

Çanakkale Valiliği tarafından Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıldönümü dolayısıyla hazırlattırılan "Çanakkale Geçilmez" isimli rap şarkısına klip çekildi.

Almanya'da yaşayan rap müzik sanatçısı Murat Korkmaz, Çanakkale 2015 Koordinasyon Merkezi tarih danışmanı Burhan Sayılır'ın danışmanlığında "Çanakkale Geçilmez" isimli bir rap şarkısı hazırladı. Çanakkale Valiliği, şarkının kısa bir bölümünü toplumun değişik kesimlerinin görüşünü almak için sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta ve ulusal medyada paylaştı. Gelen olumlu tepkiler üzerine parçaya, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'ndaki savaş alanları ve şehitliklerde klip çekildi. Çanakkale Valiliği tarafından EFA şirketine yaptırılan projenin yönetmenliğini Ahmet Arpac ve uygulayıcı yapımcılığını Yaşar Tuncer üstlendi. Savaş alanları ve tabyalarda çekilen klip, Çanakkale Savaşları'nın 98. yıldönümü olan 18 Mart'ta müzikseverlerle buluşacak. Ayrıca rap müzik sanatçısı Murat Korkmaz, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıldönümü çerçevesinde 24 Mart 2013 Pazar günü saat 19.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda konser verecek. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Çanakkale Geçilmez' Şarkısının Klibi Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement