Çankaya Belediyesi Basın İletişim Merkezi Yayına Başladı - Son Dakika
Güncel

Çankaya Belediyesi Basın İletişim Merkezi Yayına Başladı

Çankaya Belediyesi Basın İletişim Merkezi Yayına Başladı

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, “Belli gün ve saatlerde Çankaya Belediye Başkanı olarak canlı veya önceden bildirilmiş sorunlara ilişkin konular hakkında paket açıklamalar ve yanıtların ulaştırılacağı bir düzeni kurmuş olacağız” dedi.

09.01.2014 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, "Belli gün ve saatlerde Çankaya Belediye Başkanı olarak canlı veya önceden bildirilmiş sorunlara ilişkin konular hakkında paket açıklamalar ve yanıtların ulaştırılacağı bir düzeni kurmuş olacağız" dedi.

Çankaya Belediyesi Basın İletişim Merkezi, Belediye binasında düzenlenen basın toplantısı ile hizmete açıldı. Belediye binası içerisinde Türkiye genelinde ilk defa oluşturulan televizyon stüdyosu ve radyo ile yayınlar internet üzerinden gerçekleştirilecek.

Çankaya Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Basın İletişim Merkezi ile internet üzerinden önceden duyurulacak olan günlerde yapılacak halk günü yayınlarıyla Çankaya Belediye Başkanı Tanık ile vatandaşlar arasında interaktif iletişim imkanı sağlanmış olacak.

Çankaya Belediyesi Basın İletişim Merkezi'nin tanıtım toplantısında konuşma yapan Başkan Tanık,

"Geliştirdiğimiz mekanda uluslararası iletişim imkanını kullanabilecek basın mensuplarımız. İçerde de bir radyo ve TV stüdyosu hazırladık ve buda Türkiye'de bir ilktir. İçerisinde profesyonel nitelikli radyo ve TV yayını yapılabilecek bir stüdyo setinin bulunduğu ilk belediye olduğumuzu umuyorum. Önceden periyotları belirlenerek internet üzerinden yapılacak radyo-TV canlı yayın günlerinde halkımızla doğrudan iletişim kurabilecek bir program yelpazesi de geliştireceğiz. Belli gün ve saatlerde Çankaya Belediye Başkanı olarak canlı veya önceden bildirilmiş sorunlara ilişkin konular hakkında paket açıklamalar ve yanıtların ulaştırılacağı bir düzeni kurmuş olacağız" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çankaya Belediyesi Basın İletişim Merkezi Yayına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement