Çankırı Belediye Başkanı Dinç, Yol Çalışmalarıyla İlgili Bilgi Verdi - Son Dakika
Yerel

Çankırı Belediye Başkanı Dinç, Yol Çalışmalarıyla İlgili Bilgi Verdi

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, yapımına 10 gün önce başlanan ve hala devam eden asfalt, kilitli parke ve karo çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

19.08.2011 18:20

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, yapımına 10 gün önce başlanan ve hala devam eden asfalt, kilitli parke ve karo çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Çankırı'nın tarihinde ilk kez böylesine geniş çaplı bir asfalt çalışması yapıldığını aktaran Dinç, "Bu sezonda yapılması planlanan 10 bin ton sıcak asfaltın 6 bin 402 tonu döküldü. Kilit parkenin de 55 bin metre kareye ulaştı" dedi.

Bunlarla beraber 11 bin 662 bordür ve 4 bin 942 metre kare de karo çalışmalarının yapıldığını kaydeden Dinç, Zafer Caddesi, İbrahim Başer Sokak, Ali İnandık Caddesi, İstasyon Cami, Pınar Sokak, Şehit Uğur Hiçyılmaz Caddesi, Yeni Terminal, Refik Saydam ve eski terminal çevresinde şu anda çalışmaların devam ettiğini, Bademlik, Yunus Emre Caddesi, hat boyu, Atatürk Bulvarı, Ayhan Çevik Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Sokak, Şimşek Sokak ve Küçük Sanayi çevresinin de bu çalışmalar kapsamında olduğunu belirtti.

Küçük Sanayi noktası ile Yem Fabrikası arasındaki asfalt çalışmalarıyla ilgili olarak da açıklama yapan Dinç, burada ihale edilen bölümün en kısa sürede yapılmasını istedi.

Dinç, bunun yanında ışıklar kavşağına alt yada üst geçit yaptırmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

- ÇANKIRI

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çankırı Belediye Başkanı Dinç, Yol Çalışmalarıyla İlgili Bilgi Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement