Capıtol Dilek Ağacı Afyonkarahisar'da Büyümeye Devam Ediyor! - Son Dakika
Güncel

Capıtol Dilek Ağacı Afyonkarahisar'da Büyümeye Devam Ediyor!

Capıtol Dilek Ağacı Afyonkarahisar\'da Büyümeye Devam Ediyor!

Capitol Alışveriş Merkezi, uluslararası ödül sahibi sosyal sorumluluk projesi Dilek Ağacı ile 6. senesinde Afyonkarahisar'a gidiyor.

06.06.2014 10:13  Güncelleme: 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu'nun tüm bölgelerine ulaşma misyonu ile 2009 yılından beri Van, Artvin, Mardin, Nevşehir, Adana illerine ulaşan Dilek Ağacı projesi 6. yılında rotasını Ege Bölgesi'ne çevirerek Afyon'nun Sandıklı ilçesindeki 4 köy okuluna, 800 öğrencinin dileğini toplamaya 5-6 Haziran tarihlerinde gidiyor.

Capitol Dilek Ağacı, Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesinde Bir Kez Daha Yeşeriyor!

Anadolu'daki çocuklar ile alışveriş merkezi ziyaretçileri arasında bir köprü görevi gören Capitol Alışveriş Merkezi; bu yıl 6. kez düzenlediği Dilek Ağacı ile Afyon'un Sandıklı ilçesindeki öğrencilerin dileklerini gerçekleştirmek üzere yola çıkıyor.

Sandıklı ilçesinde Yavaşlar Şehit Teğmen Uğur Acar İlk ve Orta Okulu, Sorkun İlk ve Orta Okulu, Çiğiltepe İlk ve Orta Okulu, Akharım İlk ve Orta Okulu olmak üzere toplam 4 İlköğretim okuluna Dilek Ağacı proje ekibi tarafından yapılacak ziyarette, yaklaşık 800 öğrencinin dileği, yeni eğitim yılında teslim edilmek üzere toplanmaya gidiyor. Capitol, Sandıklı'lı öğrencilerin dileklerini 5-6 Haziran tarihlerinde toplayarak onların mutluluğunu paylaşacak. Toplanan dilekler, 1 Temmuz tarihinde Capitol Alışveriş Merkezi'nde kurularak ziyaretçiler ile buluşacak.

Her yıl farklı bir Anadolu bölgesinin seçildiği Dilek Ağacı projesi bugüne kadar; 2009 yılında Van'ın Gürpınar ilçesindeki 450 çocuk, 2010 yılında Artvin'in Borçka ilçesindeki 1050 çocuk, 2011 yılında Mardin'de 1500 çocuk, 2012 yılında Nevşehir'de 1050 çocuk ve Adana'da 950 çocuğun hayalini gerçeğe dönüştürdü. Dilek Ağacı, 6. Yılında Afyon'lu öğrencilerle büyümeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Capıtol Dilek Ağacı Afyonkarahisar'da Büyümeye Devam Ediyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement