Kuyumcuya Giren Çarşaflı Soyguncu, Altınları Alamayınca Dehşet Saçtı - Son Dakika
Güncel

Kuyumcuya Giren Çarşaflı Soyguncu, Altınları Alamayınca Dehşet Saçtı

İstanbul'da çarşaf giyerek kimliğini saklamaya çalışan bir kişi, silahını çekerek kuyumcuyu soymaya çalıştı. Kuyumcunun karşı koyması üzerine defalarca silahını ateşleyen soyguncu, koşarak olay yerinden uzaklaştı.

27.11.2018 18:16  Güncelleme: 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bir kuyumcuya giren çarşaflı bir kişi silahını çekerek soygun yapmak istedi. Kuyumcunun karşı koyması üzerine defalarca silahını ateşleyen soyguncu yaya olarak kaçtı.

KUYUMCU, ELİ SİLAHLI SOYGUNCUYA TEPKİ GÖSTERDİ

Olay İkitelli'de bulunan bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. Çarşaf giyerek kimliğini saklamaya çalışan bir kişi, kuyumcu dükkanına geldi. Silahını çeken soyguncu altınları almak istedi. Kuyumcu da bulunan iki kişiden biri silahlı soyguncuya tepki gösterdi.

SOYGUN ANI SANİYE SANİYE KAMERAYA YANSIDI

Bu kişi, silahlı soyguncuya elindeki telefonla vurmaya çalıştı. Silahlı soyguncu kısa mesafeden defalarca ateş açtı. Dehşet dolu dakikalar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

SOYGUNCU OLAY YERİNDEN KOŞARAK KAÇTI

Olayda şans eseri ölen yada yaralanan olmadı. Kurşun yağdıran çarşaflı soyguncu olay yerinden kaçarken kuyumcu da soyguncunun peşinden gitti, ancak yakalayamadı.

Olayın ardından ifade veren kuyumcuların Suriyeli oldukları öğrenildi. Güvenlik kameralarını incelemeye alan polis kaçan soyguncuyu yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kuyumcuya Giren Çarşaflı Soyguncu, Altınları Alamayınca Dehşet Saçtı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuyumcuya Giren Çarşaflı Soyguncu, Altınları Alamayınca Dehşet Saçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Millet aç : Ekonomi bitmiş ülke batmış durumda 4 3 Yanıtla
  • andsmero: MİLLET AÇ AÇ KRİZ VAR 2 4 Yanıtla
  • ÖZGÜR: HER AÇ KALAN SOYGUNMU YAPMASI GEREKİYOR? BU KADAR SAÇMA BİR YORUM GÖRMEDİM. 4 1 Yanıtla
    MİLLET AÇ AÇ: sen ac kal da öyle konuş aclığın ne demek olduğunu bilmiyorsun caresizlik nedir bilmiyorsun anca vır vır vır konuşun asgari ücretle gecinmek ne kadar zor biliyor musun sen evet belki hırsızlık kolay yol ama insanların başka altarnatifi kalmayınca malesef bu yola başvuruyo keşke böyle olmasa 0 1
  • yusuf yılmaz yakıcı: yanlız karsı koyan kuyumcu harbıden tebrık etmek lazım adam kursuna kafa atıyor resmen 1 0 Yanıtla

Advertisement