Çatışma, Barış Görüşmesinde Çıkmış - Son Dakika
Güncel

Çatışma, Barış Görüşmesinde Çıkmış

Malatya'da, yemek fabrikaları arasındaki silahlı çatışmanın, bir önceki husumetin sonlandırılması amacıyla yapılan ziyaret sonrasında gerçekleştiği ortaya çıktı.

09.01.2012 15:00

Malatya'da, yemek fabrikaları arasındaki silahlı çatışmanın, bir önceki husumetin sonlandırılması amacıyla yapılan ziyaret sonrasında gerçekleştiği ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, kamu ihaleleri nedeniyle 2 yemek fabrikası arasında daha önce meydana gelen silahlı olay nedeniyle, tarafların kendi sorunlarını sonlandırmak amacıyla Özsan Sanayi Sitesi'nde bulunan yemek fabrikasında bir araya geldiği ve konuşarak, sorunu kapattıkları ileri sürüldü.

Ancak, ziyaret sonrasında çıkışta S.A. adlı firari şüphelinin taraflar arasında laf götürüp getirmesine kızdığı Yunus Ö. adlı şahısa tabanca ile ateş edip, dizlerinde yaraladığı, ardından ise tarafların görüşmenin olumsuz sonuçlandığını zannederek, S.A.'nın saldırıya uğrayıp vurulduğunu sanarak, bir birlerine tabancalar ile ateş açtığı ileri sürüldü.

Olay sonucunda ölen Haluk Akbaş'ın tabanca ile Orhan U. adlı şahısların bir birlerine doğru ateş açtığı, olay esnasında H.A.'nında dizlerinde ve göğsünden yaralandığı iddia edildi.

Olayda ölen ve Minibüsçüler Odası Başkanı Arif Kiras'ın da damadı olan Haluk Akbaş, Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yaralılardan Orhan U.'nun yoğun bakımda tutulduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Asayiş Şubesi Cinayet Büro ekiplerince olay sonrasında yapılan çalışmalarda olayda kullanılan 2 adet ruhsatsız tabancaya el konulurken, olayla ilgili olarak E.Y., M.H.A., H.Y.ve İ.D. adlı şüpheliler gözaltına alındı.

Polis olaydan sonra kaçarak firar eden S.A. adlı şüpheliyi arıyor.

Soruşturma sürüyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çatışma, Barış Görüşmesinde Çıkmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement