Çayırova AGD'den Erbakan'a Vefa - Son Dakika
Güncel

Çayırova AGD'den Erbakan'a Vefa

Çayırova AGD\'den Erbakan\'a Vefa

Merhum Prof. Dr. Necmeddin Erbakan'ın vefatının 2. yıldönümü münasebetiyle Güzeltepe Mandıra Camiinde Kuran tilaveti ve dualarla anıldı.

06.03.2013 12:13  Güncelleme: 12:16

Erbakan Haftası olarak ilan edilen 27 Şubat-5 Mart tarihleri arasında, eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmeddin Erbakan, yurt çapında yapılan etkinlikler çerçevesinde Çayırovada da unutulmadı.

Kuran ve dualar okundu aralarda Merhum Erbakanın unutulmaz altın sözlerinden kesitler okundu."Bizim davamızda kimse kendisi için yayamaz herkes kardeşi için yaşar.Menfaati öldürmenin en kolay yolu budur. "Prof.Dr. Necmeddin ERBAKAN Erbakan için yapılan anma ve anlama programına Saadet partisi ilçe başkanı ve belediye meclis üyesi İlhami BAYRAK ve ilçe yönetimi SP belediye meclis üyesi Selahattin GÜNEŞ Eğitim Bir Sen Çayırova İlçe başkanı Adem ŞİT Eski Ç.ova AGD İlçe bşk ve Ç.ova GB.Sporun bşk Fahrettin TAŞKAYA Emekliler derneği 2 bşk Halil İbrahim ÇETİN ve Çayırova halkının yoğun ilgisi ile program icra edildi.

Çayırova Anadolu Gençlik temsilciliği olarak Programda çok fazla emeği geçen Çayırovanın çok muhterem değerli müezzinleri kardeşlerimizin o muhteşem sesleriyle okudukları kuran tilaveti ile bizleri tüm katılımcıları mest etmişlerdir.Allah onlardan razı olsun.Allah yaptıkları tüm hayırlı çalışmalarda güç kuvvet versin temennisinde bulunarak teşekkürlerini belirttiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çayırova AGD'den Erbakan'a Vefa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement