Çaylak Kampı 2018, Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Çaylak Kampı 2018, Başlıyor

Reklamcılık Vakfı'nın yaratıcı gençlere ulaşarak pazarlama ve iletişim sektörüne kazandırmayı hedeflediği Çaylak Kampı 2018'e başvuru süreci başladı.

06.09.2018 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Reklamcılık Vakfı tarafından, sektörde kariyer yapmak isteyen yaratıcı gençlere yönelik hayata geçirilen Çaylak Kampı'na başvuru süreci başladı.Reklam Sektöründe Hayatta Kalma Rehberi niteliğinde Tadelle Sponsorluğu'nda 25 Eylül – 4 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olanampta sektörün uzmanları reklamcılık hayatında dijital dönüşümün içgörüleri, marka entegre iletişim teknikleri, ajanslarda çalışmanın dinamikleri gibi konularda eğitimler verecek.

Sektörde kariyer yapmaya istekli en parlak adayların seçileceği kampın katılımı için teyit amaçlı 75 TL'lik bağış Reklamcılık Vakfı'nın banka hesabına yapılacak.

Çaylak Kampı kapsamında gerçekleştirilecek eğitimlerde; reklamcılık hayatında dijital dönüşümün içgörüleri, marka entegre iletişim teknikleri, ajanslarda çalışmanın dinamikleri, kreatif, medya ve dijital ajanslardaki yeni iş alanları ve yeni nesil içgörüler gibi konular ele alınacak.

25 Eylül – 4 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampa; dijital, marka, reklam, medya alanlarına ilgi duyan ve film, ilan, metin gibi çalışmaların yer aldığı bir portfolyöye sahip tüm üniversite 3. veya 4. Sınıf öğrencileri katılabilecek. Birçok ajans yöneticisi ve kreatif konuda uzman ismin yer alacağı eğitimler Salı-Çarşamba-Perşembe günleri toplam 2 hafta sürecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çaylak Kampı 2018, Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement