Cazip Kampanyalar Ev Sahibi Olmaya Çağırıyor - Son Dakika
Güncel

Cazip Kampanyalar Ev Sahibi Olmaya Çağırıyor

Cazip Kampanyalar Ev Sahibi Olmaya Çağırıyor

Evinizden dışarı adım attığınızda her türlü ihtiyacınıza cevap veren günümüzün konut projelerinin bir sakini olmak, firmaların başlattıkları kampanyalarla artık daha kolay.

28.04.2012 10:36  Güncelleme: 10:38

Konut projelerinin özel ödeme seçeneklerini araştırdık. İşte sonuçlar...   

  Markalı konut pazarı her geçen yıl birbirinden avantajlı projelerle zenginleşiyor. Kimi mimari tasarımıyla ön plana çıkarken kimi sosyal imkanlarıyla alıcısını cezbediyor. Kimi ihtiyacınız olan her şeyi ayağınızın altına sererken, kimi de güvenli bir yaşamın anahtarı oluyor. Hal böyle olunca markalı konut projelerinden bir daire sahibi olmak hayallere girmeye başlıyor. Bu hayali gerçeğe dönüştürmek için firmaların başlattıkları kampanyalara bakmakta fayda var. Cazip ödeme koşulları sunan kampanyalardan faydalanarak böyle bir konutun sahibi olmak mümkün. Sektörde kalite ve güvenirliliği ile bilinen inşaat firmalarının kampanya ve ödeme seçeneklerini sizler için derledik.   

Soyak Park Aparts’ta iki ayrı seçenek

Konut sektörünün tanınmış isimlerinden Soyak, Halkalı’da hayata geçirdiği Soyak Park Aparts’ta iki ayrı kampanya seçeneğiyle alıcısının karşısına çıkıyor. Soyak Park Aparts için sunulan kampanya seçeneklerinden birinde taksit ödemeleri proje tesliminde, yani 1 yıl sonra başlıyor. Proje için diğer kampanya seçeneğinde ise yüzde 5 peşinat ve yüzde 0 faiz oranıyla daha az ödeyerek daire sahibi olabiliyorsunuz. 

Kampanyanın projeye özel olarak hazırlandığını söyleyen Soyak CEO’su Emre Çamlıbel, “Kampanyamızı özellikle yeni evlenen ve halen kirada oturan çalışan çiftleri düşünerek hazırladık. Amacımız, hem kira hem konut kredisi taksidini aynı anda ödemeyecek durumda olan aileleri ev sahibi yapmak” diyerek kampanyanın avantajlarını sıralıyor.  Nisan 2013’te teslimlerin yapılacağı Soyak Park Aparts projesi toplamda bin 121 konuttan oluşuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 daire seçeneklerinin yanı sıra bahçeli ve dubleks kent evi seçeneklerinin de bulunduğu proje, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, suni göl, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları, sosyal tesisleri ile de dikkat çekiyor. Soyak Park Aparts’da daire fiyatları 95 bin TL’den başlıyor. 

Şirket : Soyak

Lokasyon : Halkalı

Tarih : Nisan 2013 teslim

Fiyat : Başlangıç 95 bin TL 

Web :  

Telefon : 444 0 795 

Dumankaya Bahçeşehir ve Halkalı’da avantaj getiriyor

 Dumankaya İnşaat, Halkalı ve Bahçeşehir’de inşa ettiği projelerinde cazip ödeme seçenekleriyle ön plana çıkıyor. Firma, Dumankaya Konsept Halkalı Projesi’nde bin TL peşinat ve peşin satışlarda yüzde 12 indirim kolaylığı sağlayarak insanları ev sahibi yapmaya davet ediyor. Dumankaya Modern Vadi Projesinde de bin TL peşinat ve yüzde 12 indirim şansı veriyor. Firma ayrıca 60 ay vadede 0.79 kredi oranıyla ev sahibi yapıyor. Bu projelerden Bahçeşehir’de bulunan Dumankaya Modern Vadi, bin 494 daireden ve ticari alandan oluşuyor. Toplamda 11 bloğun olduğu projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks seçenekleri var. Daire büyüklükleri ise 56 metrekareden başlayarak 185 metrekareye kadar çıkıyor. Ada ve teraslar da içeren projede koru alanları, oyun odaları, restoran, hobi odaları, kütüphane, fitness center, yüzme havuzu dikkat çeken sosyal alanlar arasında.  

Şirket : Dumankaya İnşaat

Web :

Telefon : (212) 672 88 98   

Sinpaş’ın 5 projesinde bahar kampanyası

Sinpaş GYO ise, satışta olan 5 projesinden ev almak isteyenler için ‘Mutlu Evler Herkese’ adıyla başlattığı kampanyasını bahar boyunca devam ettirecek. Kampanyada peşinatsız, uygun taksit imkanları ve indirimleri kapsayan 3 ayrı alternatif sunuluyor. 

Sinpaş GYO’nun bahar kampanyasına dahil projelerinden Bosphorus City, stüdyodan 5+2’ye kadar 63 farklı ev tipine sahip. Büyüklükleri 74 ile 645 metrekare arasında değişen dairelerin olduğu projede ev fiyatları 252 bin TL’den başlıyor 3 milyon TL’ye kadar çıkıyor. Aylık taksitler ise 2 bin 200 TL’den start alıyor.  

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Cazip Kampanyalar Ev Sahibi Olmaya Çağırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement