Çelik'ten Tonguç'a Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Çelik'ten Tonguç'a Tam Destek

Çelik\'ten Tonguç\'a Tam Destek

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve AK partili Belediye Meclis üyeleri geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrede ilçe başkanlığı görevine yeniden seçilen AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç’u ziyaret ederek başarılar diledi.

20.11.2014 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve AK partili Belediye Meclis üyeleri geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrede ilçe başkanlığı görevine yeniden seçilen AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç'u ziyaret ederek başarılar diledi.

Yapılan kongre ile delegenin güvenini alarak yeniden ilçe başkanlığına seçilen Ahmet Tonguç'a ilk ziyaret Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'ten geldi. Belediye Başkan yardımcısı Ulus Kotluca ve AK Parti Belediye Meclis üyelerinin katıldığı ziyarette konuşan Başkan Çelik, "Bugün Şehzadeler Belediyesi AK Partili Belediye Meclis üyelerimiz ile birlikte, kongrede güven tazeleyerek tekrar seçilen çok değerli ilçe başkanımız Sayın Ahmet Tonguç ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Şehzadeler için, Manisa'mız için, Ülkemiz için yeni dönem hayırlar getirsin. Bizler AK Parti'nin mensuplarıyız. Teşkilatımızın içerisinde yetiştik. Seçimlere teşkilatımız ile birlikte girdik, bu nedenle teşkilatlar bizim için çok önemli. Şehzadeler ilçemizde çok sevdiğimiz başarılarıyla iftihar ettiğimiz değerli başkanımız Sayın Ahmet Tonguç ve ekibinin güven tazeleyerek seçilmesi bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Güzel şehrimize yapılacak olan hizmetler noktasında, bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da elbirliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz rabbim ömür verdiği müddetçe devam edecektir. Yeniden hayırlısı olsun diyorum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu kutsal görevde yanınızda olacağız" diyerek Tonguç'a desteğini sürdürdü.

"ŞEHZADELER'DE BAŞKA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINA İHTİYAÇ YOK"

Başkan Çelik'in göreve geldiği günden beri başarılı çalışmalara imza atarak halkın büyük sevgisini kazandığın ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, "Öncelikle değerli Belediye Başkanım Ömer Faruk Çelik'e, Belediye Başkan yardımcılarımıza ve belediye meclis üyelerimize bu nazik ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Gerçekte de AK Parti saflarında tanıştığım en değerli insanlardan biri olan Ömer Faruk Çelik başkanımızı çok değerli olarak görüyorum. Şahsım için gerçekten çok önemli bir insan, önemli bir dost ve arkadaş. Şehzadeler ilçesinde de herkesin büyük takdirlerini topladığı, kendi deyimi ile omuz üstünde baş taşıyan herkese eşit mesafede yaklaşım sergileyen bir belediye başkanlığı yaptığını hep birlikte gözlemlemekteyiz. Ben Şehzadeler ilçe başkanı olarak AK Parti kadroları arasında Ömer Faruk Çelik gibi değerli bir belediye başkanımız olmasından dolayı çok mutluyum. Değerli başkanımız ve Belediye Meclis üyelerimizin AK Parti için büyük bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalarda gördüğümüz gibi görev süresi içerisinde başımızı dik tutacağına ve sonraki dönem içerisinde de yeni bir belediye başkan adayına ihtiyacımız olmadığını yaptığı çalışmalar ile herkese göstermiş oldu. Bunun en önemli göstergelerinden biride Manisa'daki başka idareciler gibi ilk ziyaretini Amerika ya değil Filistin'e yapıyor olması. Kongremiz sürecinde de şahsıma ve arkadaşlarıma vermiş olduğu destekten ötürü kendisine çok teşekkür ediyorum. Biz birlik ve beraberliğimizi buradan herkese göstermiş olacağız" dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, göreve yeniden seçilen AK Parti Şehzadeler ilçe Başkanı Ahmet Tonguç'a Esma-ül Hüsna işlemeli masa süsü hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelik'ten Tonguç'a Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement