Ceres Akademi'de 'Mitoloji ve Sanat Semineri Başlıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Ceres Akademi'de 'Mitoloji ve Sanat Semineri Başlıyor

Ceres Akademi\'de \'Mitoloji ve Sanat Semineri Başlıyor

Uzun yıllardan bu yana çeşitli atölye ve seminerler düzenleyen Ceres Akademi, meraklılarına dopdolu bir program sunuyor.

03.01.2014 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Simgeler bize ne anlatır, mitoloji günümüzü nasıl etkiliyor, mitoloji sanatı nasıl besliyor? Tüm bunların cevabını"Mitoloji ve Sanat" seminerinde bulacaksınız.

Uzun yıllardan bu yana çeşitli atölye ve seminerler düzenleyen Ceres Akademi, meraklılarına dopdolu bir program sunuyor.

Ocak ayında başlayacak olan 'Mitoloji ve Sanat' programında insanı insana anlatan tüm imgelerin göstergebilim çözümlemeleri anlatılacak ve Yaratılış Mitosları'ndan Olympos Kültü'ne kadar geniş bir yelpaze içinde mitoloji dersleri verilecek. Öğretim Görevlisi Mehmet Sarıoğlu'nun eğitmenliğinde gerçekleşecek olan program, sanat ve mitolojiye dair birçok sorunun yanıtını verecek.

Yunan ve Batı Anadolu'yu kapsayan sayısız mitlerin görsel tablolar ve müzik eşliğinde işleneceği derslerde ayrıca sürpriz "Tablo ve Yontu Çözümlemeleri"ne de yer verilecek ve örnekler üzerinde açıklamalar yer alacak. Bir anlamda Mitoloji ile Sanat'ın Buluşması adı verebilecek olan seminerler, toplam 11 hafta sürecek. Saat 14.00 ile 17.00 arasında düzenlenecek olan seminerler, hafta sonları gerçekleşecek.

Ceres Akademi'de ayrıca Benian Kalafatoğlu eğitmenliğinde 'Reklam Metin Yazarlığı' kursları da başlamak üzere. Beş yıldır, sürekli ve belli bir formasyonda kişisel eğitim, meslek ve hobi kursları düzenleyen CERES Akademi, Şişli'de yeni yerinde eğitim kurslarına devam ediyor. Uzun yıllar reklam sektörünün tanınmış ve seçkin markaları için çalışmış olan creative yönetmen ve marka stratejisti uzman reklamcı, Benian Kalafatoğlu "Reklam Metin Yazarlığı" dersleri ile Ceres Akademi de reklam metin yazarı yetiştiriyor. "Doğru reklamın doğru metin yazımından geçtiği"ni belirten uzman reklamcı, dünya ajanslarında uygulanan CCW(Creative copy writing) yöntemi ile temel dersler vererek katılımcıları metin yazarlığına hazırlıyor.

11 haftalık programın fiyatı: 200,00TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Ceres Akademi'de 'Mitoloji ve Sanat Semineri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement