Chelsea ve Matic Yine Kavuştu - Son Dakika
Spor

Chelsea ve Matic Yine Kavuştu

Chelsea ve Matic Yine Kavuştu

Chelsea 2,5 yıl önce David Luiz transferinde Benfica'ya verdiği Matic'i 21 milyon sterline(25 milyon €) geri aldı.

15.01.2014 20:51

Chelsea, Matic transferini resmen açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada Sırp oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı ve Benfica'ya tranfer bedeli olarak 21 milyon sterlin(25 milyon €) ödeneceği duyuruldu.

Matic: Gidiyorum

Chelsea Matic'i 2009'da 21 yaşındayken Kösice'den satın almış, forma şansı bulamayan futbolcuyu ertesi sezon Hollanda ekibi Vitesse'ye kiralık göndermişti. Sırp orta saha oyuncusu Vitesse dönüşünde David Luiz transferinde Benfica'ya verilmişti.

21 numarayı giyeceği açıklanan oyuncu yeniden Chelsea forması giyme şansı yakaladığı için son derece mutlu olduğunu ve taraftarları da mutlu etmek için her şeyini ortaya koyacağını belirtirken imza töreninde konuşan Jose Mourinho da Matic'in harika bir orta saha oyuncusu olduğunu ve amaçlarına ulaşabilmek adına kadronun en önemli oyuncularından biri olacağına inandığını söyledi.

Benfica formasıyla bu sezon 6 Şampiyonlar Ligi maçına çıkan 25 yaşındaki Nemanja Matic, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon Chelsea forması giyemeyeceği için Galatasaray karşısında sahada yer alamayacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Chelsea ve Matic Yine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement