CHP Genel Merkezinde Kılıçdaroğlu'na Destek Gösterisi - Son Dakika
Güncel

CHP Genel Merkezinde Kılıçdaroğlu'na Destek Gösterisi

CHP Çankaya İlçe Örgütü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de yumruklu saldırıya uğramasını protesto etti.

09.04.2014 12:46

CHP Çankaya İlçe Örgütü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de yumruklu saldırıya uğramasını protesto etti. Genel Merkez önünde toplanan kalabalık, Kılıçdaroğlu'na desteklerini sundu.

CHP Genel Merkezi'ne gelen partililer ellerinde parti bayraklarıyla "Baskılar Bizi Yıldıramaz", Örgüt Seninle Durma İlerle Sloganları" attılar. Bu arada, ön bahçede bulunan parti aracından da CHP şarkıları çalındı.

CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin burada yaptığı basın açıklamasında Kılıçdaroğlu'na yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirterek, "Sıkı güvenlik önlemlerine rağmen planlı saldırıyı amaçlayarak elini kolunu sallaya sallaya TBMM'ye girebilen ve 16 sabıkası bulunan saldırganın, ana muhalefet partisi lideri Kılıçdaroğlu'na parlamento çatısı altında fütursuzca yumruk atması demokrasiye atılmış bir yumruktur" dedi.

"Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na uzanan bu karanlık el, hiçbir surette kabul edilebilir, hazmedilir bir durum değildir" diyen Perçin, "Baskılar ve şiddet bizi yıldırmaz, engelleyemez. Hiçbirimizin bu menfur saldırı karşısında geri adım atması mümkün değildir. Bizlerin beklediği tek şey bu alçakça saldırının üzerinin örtülmemesidir. Saldırganın arkasındaki güç odaklarının tespit edilip yüce yargıya teslim edilmesini talep ediyoruz. Yetkililer bu saldırının gerçek yüzünü ivedilikle ortaya çıkarmalıdırlar" ifadelerini kullandı.

Perçin'in açıklamasının ardından, bir partili de şiir okuyarak Kılıçdaroğlu'na desteğini iletti. Basın açıklamasının ardından partililer, Genel Merkez'den ayrıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Genel Merkezinde Kılıçdaroğlu'na Destek Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • cengiz aksu: sayın genel başkanım chp ye ütelik için 20tl isteniyo bunun alınmamasını rica ediyorum birçok insanlara chp nin kapılarının acılmasını sağlaya bilirsiniz 0 0 Yanıtla
  • cengiz aksu: öncelikle genel başkanımıza geçmiş olsun hiçbir siyasi lidere olmasini tavsip etmiyorumsayın genel başkanımız miting lerde mazotu 1,5 tl yapacağını çifçilere müjdelemişti çifçiye yapılsın ama burda işcinin emekcinin suçu ney neden türkiye genelin de yapacam demiyo elektirik tüp gaz benzin lpg bunlarda niçin indirim ola bileceğini söylemiyo küçük esnafın çalışan emek cinin emeklinin suçu ne seçim meydanlarında bunu söylerken inandırıcı olmuyor halk ona göre oy kullanıyo seçim meydanlarına inerken türkiye genelinin taleplerinin ne olduğunun önceden tespitinin yapılmasını halka ona göre gidilmesini rica ederim saygılar 0 0 Yanıtla

Advertisement