CHP Grup Başkanvekili İnce, Zonguldak'ı Gezdi - Son Dakika
Yerel

CHP Grup Başkanvekili İnce, Zonguldak'ı Gezdi

CHP Grup Başkanvekili İnce, Zonguldak\'ı Gezdi

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Zonguldak'ın Gökçebey ve Çaycuma ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

10.02.2014 20:53  Güncelleme: 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Zonguldak'ın Gökçebey ve Çaycuma ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, beraberinde CHP Zonguldak Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Ali İhsan Köktürk ve partililer ile birlikte Gökçebey ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Gökçebey ilçesindeki ziyaretinde ilk olarak Belediye Sosyal Tesisleri'ne gelen İnce, burada partililer ile buluştu.

Burada partililere seslenen İnce, 30 Mart 2014 tarihindeki yerel seçimleri için çağrıda bulundu. Açılış konuşmasını Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılınçarslan yaptı. Kılınçarslan, programa katılan vatandaşlara teşekkür etti.

İnce ve beraberindekiler ardından CHP Gökçebey İlçe Başkanlığı bürosunun açılışına katıldı. İnce, burada vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ardından Bakacakkadı beldesine gelen Muharrem İnce, burada CHP Bakacakkadı Belde Belediye Başkan Adayı Oktay Albuz'un seçim bürosunun açılışına katıldı. Kurdele kesiminden önce konuşan İnce, yerel seçimler öncesi destek istedi.

Bakacakkadı beldesinin ardından Başkent Hastanesi'ne ait diyaliz merkezini ziyaret etti. İnce ve beraberindekiler Filyos beldesini ziyaret ettikten sonra Çaycuma ilçesine hareket ettiler. Burada CHP Gençlik Merkezi'nin kurdelesini kesen Muharrem İnce ve beraberindekiler, ardından gençlik merkezinde vatandaşlara hitap etti. Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman'ı da makamında ziyaret eden Muharrem İnce, ardından ilçeden ayrıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Grup Başkanvekili İnce, Zonguldak'ı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement