Chp, Karaman İl Teşkilatı Seçim Çalışmalarını Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Chp, Karaman İl Teşkilatı Seçim Çalışmalarını Değerlendirdi

Chp, Karaman İl Teşkilatı Seçim Çalışmalarını Değerlendirdi

CHP Karaman İl Teşkilatı seçim çalışmalarını düzenlediği bir basın toplantısıyla değerlendirdi.

20.03.2014 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Karaman İl Teşkilatı seçim çalışmalarını düzenlediği bir basın toplantısıyla değerlendirdi.

Bir otelde gerçekleşen toplantıya Devlet Eski Bakanı Fikret Ünlü, CHP İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, Belediye Başkan Adayı Merih Ünver ile parti yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak Karaman'da bizim rakibimiz AK Partidir. İnşallah onları da geçip Karaman Belediye Başkanlığı alacağız" dedi.

Belediye Başkan adayı Merih Ünver'de yaptığı konuşmada, "Eylül ayının başından beri Karaman'ı adım adım geziyoruz. Karaman'da bu mücadeleyi verip, çalışmamızın karşılığını halkın takdir edeceğini umuyoruz. Başladığımızda söylemiştik. Her eve gideceğiz, her göze bakıp, her sese kulak vereceğiz dedik. Karaman'ı yönetirken de bunu böyle yapacağımızı beyan ettik. Biz Karaman'ı halkla birlikte yöneteceğiz dedik. Karaman'ın her noktasına gitmeye çalıştık. Sanayide gördüğümüz ilgi muhteşem. Başlangıçta kim olduğumuzu bilmiyorlardı ve bu nedenle kapılarını tedirgin açıyorlardı. Şimdi ise o kapılar ardına kadar açılıyor. Siyasi düşüncesi ne olursa olsun herkese eşit mesafede yaklaşıyoruz. İpi göğüslemek için önümüzdeki 10 günlük süreyi çok iyi değerlendirerek Karaman'a sosyal belediyecilik anlayışını getirmeyi istiyoruz" diye konuştu.

Devlet eski Bakanı Fikret Ünlü'de, "Karaman basınını tarafsız ve objektif yayıncılığından dolayı kutluyor, kendilerine teşekkür ediyorum. İkinci teşekkürüm Karaman'daki siyasi parti başkanlarınadır. Önceden anlaşıp seçim kurallarına uydukları için. Bizim Karaman'da birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Tabi bu bir hizmet yarışı ve bende bu yarışta partimin adayına destek olmak için bugün buradayım. Merih Ünver'in Karaman için canla başla çalışacağına inandığım için onun yanındayım ve kendisine kefilim. Karaman'a hizmet açısından beni aratmaz diye her yerde söylüyorum. Çünkü becerisini biliyorum. Çevresini tanıyorum. Hele birde kadın olduğu için Karaman'a kadın eli değerse hepimizin bundan karlı çıkacağına inanıyorum. Genel politikalar hakkında bir şey söylemeyeceğim. Ne olup bittiğini zaten hepiniz biliyorsunuz. Bizim için asıl olan Karaman'a hizmet etmektir. Bunu da vatandaşımıza anlatarak takdir toplamaktır. Ben siyasi geçmişimde hiç kimseye kötü gözle bakmamış ve hiç kimsenin aleyhinde kötü konuşmayan birisiyim. Hepimizin bir siyasi görüşü ve fikri var. Ama hepimizin genel amacı Karaman'a hizmettir. Bu bakımdan ben buradayım. Merih'e sonuna kadar güveniyorum" şeklinde konuştu. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Chp, Karaman İl Teşkilatı Seçim Çalışmalarını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement