Çiftçi Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Politika

Çiftçi Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Çiftçi Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Şanlıurfa kent merkezi ve 13 ilçede seçim çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkan Nihat Çiftçi, Ceylanpınar’da esnaf, vatandaşlar, dernekler ve STK’ları ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı.

01.06.2018 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa kent merkezi ve 13 ilçede seçim çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkan Nihat Çiftçi, Ceylanpınar'da esnaf, vatandaşlar, dernekler ve STK'ları ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı.

24 Haziran seçimleri öncesi Şanlıurfa'nın her kesimi ile bir araya gelerek seçimin önemini anlatan Çiftçi, bu kez Ceylanpınarlıları ziyaret etti. Buradan Şanlıurfa Özbekler Yardım ve Dayanışma vakfına giden Çiftçi, Özbeklerin sorun ve taleplerini dinledi. Hükümetin yaptığı çalışmaları anlatan Çiftçi, Ceylanpınar'ın geleceği için yapacağı projeleri açıklayarak Özbek kardeşlerimizin 24 Haziran seçimlerinde hükümetin yanında yer alacağı belirtti.

Buradan Kırsal bölgeye geçerek farklı farklı mahallerde vatandaşlarla bir araya gelen Çiftçi, ardından Ceylanpınar STK'larını ve kurumları ziyaret etti. Ceylanpınar merkezdeki esnafla ile bir araya gelen Çiftçi, 24 Haziran seçimlerini anlattı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çiftçi Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement