Cihat Arslan: "Avrupa'yı İstiyoruz Ama Bunu Çalışarak Göstermemiz Gerekiyor" - Son Dakika
Spor

Cihat Arslan: "Avrupa'yı İstiyoruz Ama Bunu Çalışarak Göstermemiz Gerekiyor"

Cihat Arslan: "Avrupa\'yı İstiyoruz Ama Bunu Çalışarak Göstermemiz Gerekiyor"

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Medicana Sivasspor’u 1-0 mağlup ettikleri maç sonrası yaptığı açıklamada, "Daha net pozisyonlara giren bizdik ama oyunu daha doğru oynayan Sivasspor’du" dedi.

07.12.2015 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Medicana Sivasspor'u 1-0 mağlup ettikleri maç sonrası yaptığı açıklamada, "Daha net pozisyonlara giren bizdik ama oyunu daha doğru oynayan Sivasspor'du" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Akhisar Belediyespor, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ağırladığı Sivasspor'u son dakikalarda savunma oyuncusu Douglas'ın ayağından bulduğu gol ile 1-0 mağlup etti. Ege ekibi, bu skorla ligde 8. galibiyetini alarak 3'üncü sıraya yükseldi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Zor bir karşılaşma oldu. Maçtan önce de oyuncularıma söylemiştim. Devre arası yaklaştıkça ligin alt sırasında olan takımlarla oynamak gerçekten zor oluyor. Çünkü kazanıp devre arasına iyi girmek isteyeceklerdi. Maçı bizden fazla isterlerse sorun çıkabileceğini söylemiştim. Biz biraz donuk ve uzak oynamayı tercih ettik. Bizim organizasyonumuzdan düşük oynadık. Maç, atanın kazanacağı, diğerinin de üzüleceği bir maçtı. Sivasspor da atsaydı kazanabilirdi. Daha net pozisyonlara giren bizdik ama oyunu daha doğru oynayan Sivasspor'du bence. Onlar daha organizeydi. Kazandık şükürler olsun. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bruno Rosa da çok iyi niyetli bir arkadaş. Allah da ona veriyor. Topu kovaladı ve golü attırdı. Okan hoca da geri çekilmedi biz de geri çekilmedik. Oyuncu değişiklilerine baktığınızda iki takım da forveti besledi. Çok iyi bir konumdayız. İnşallah daha iyi yerlere geleceğiz" dedi.

AVRUPA KUPALARI

Akhisar Belediyespor'un Avrupa kupalarına katılma hedefi hakkındaki soruyu yanıtlayan Arslan, şöyle konuştu:

"Bu iş, söylem işi değil, biz Avrupa'yı istiyoruz ama bunu çalışarak göstermemiz gerekiyor. Puan alarak göstermemiz lazım. İnşallah bunlar adım adım gerçeğe dönüşür. Bu ligde bu kadar saygı duyulacak takımlar varken onlarla yarışırken daha dikkatli olmamız ve söylemlerimize dikkat etmemiz lazım." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Cihat Arslan: 'Avrupa'yı İstiyoruz Ama Bunu Çalışarak Göstermemiz Gerekiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement