Çintemani Restaurant'ta Ramazan Büfesi - Son Dakika
Güncel

Çintemani Restaurant'ta Ramazan Büfesi

Çintemani Restaurant\'ta Ramazan Büfesi

The Ritz-Carlton, İstanbul, Ramazanı Çintemani Restaurant'ta canlı fasıl müziği ve açık büfe iftar menüsüyle karşılıyor.

17.07.2012 08:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

The Ritz-Carlton'dan iftara yakışır bir program:

Adını Osmanlı motifinden alan Çintemani Restaurant, muhteşem Boğaz manzarası ve benzersiz menüsüyle misafirlerine gerçek bir iftar programı sunuyor.

The Ritz-Carlton, İstanbul, Ramazan ayı için iftar vaktine yakışır bir program hazırladı. Adını Osmanlı motifinden alan Çintemani Restaurant, misafirlerine Ramazan için özel olarak tasarlanmış açık büfe iftar menüsü sunuyor. Canlı fasıl müziği ile renklenecek olan iftar saatinde konuklara ikram edilen alternatifler arasında dünyanın farklı bölgelerinden gelen hurma çeşitleri, , özel olarak hazırlanmış şerbet çeşitleri, ev yapımı gözleme, fındık lahmacun ve börek çeşitleri, taş fırında pide çeşitleri, döner ve kebap sunumları, soğuk mezeler ve çok geniş bir tatlı sunumu yer alıyor.

Şehrin tarihi ve kültürel dokusunun merkezinde bulunan The Ritz-Carlton, İstanbul, Yiyecek & İçecek ekibinin hazırladığı lezzetlerle fark yaratıyor. Çintemani Restaurant'ta Türkiye'nin dört bir yanındaki yerel lezzetlerin buluştuğu mevsimsel menülere, tadım menüleri eşlik ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çintemani Restaurant'ta Ramazan Büfesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement