Çizgi Film Tadında Tiyatro Oyunu - Son Dakika
Güncel

Çizgi Film Tadında Tiyatro Oyunu

Yapımında fosforik renklerle özel kuklaların kullanıldığı Black-Light ışık sistemi ile tiyatro gösterimi yapan İstanbul Çizgi Kukla Tiyatrosu, İnegöl'lü çocuklarla buluştu.

24.04.2012 17:10

İstanbul Çizgi Kukla Tiyatro ekibi, Grimm Kardeşler'in ünlü hikâyesinden esinlenerek çizgi kukla tekniğine uygun olarak yeniden yazılan 'Bremen Mızıkacıları" adlı çocuk oyunuyla, Belediye Kültür Sarayı salonunda İnegöllü öğrencilerin karşısına çıktı. Çizgi film tadında oynanan tiyatro gösterimini izleyen öğrenciler doyasıya eğlendiler.

4 seansta gerçekleştirilen ve toplamda bin 200 öğrencinin izleme fırsatı bulduğu 'Bremen Mızıkacıları" adlı tiyatro gösterimi, sadece minik öğrencilerin değil velilerinin de ilgisini çekti. Oyunda evlerinden kovulan Eşek, Köpek, Kedi ve Horoz'un hayatta kalma ve özgür bir yaşam kurma mücadeleleri eğlenceli bir şekilde miniklere anlatıldı.

Yaşlandığı için ev sahibi tarafından kötü muamele gören Eşek, eskisi gibi avlanamadığı için sahibi tarafından evden kovulan köpek, tembel olduğu ve bir işe yaramadığı gerekçesiyle evinden sokağa atılan kedi, eve gelen misafirler için kesip yenmek istediği için evden kaçan Horoz'un, evden kaçma olaylarının anlatıldığı oyunda, minik öğrenciler canlı çizgi film tadında tiyatro gösterimi izlemenin fırsatını yakaladılar.

Tiyatro gösterimini öğrencilerle birlikte izleyen Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Bu güne kadar düzenlenmemiş bir tiyatro gösterimini İnegöl'lülerle buluşturmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Çizgi Film Tadında Tiyatro Oyunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement