COLIN’S’le 7 Yeni Dünya Harikasını Keşfedin! - Son Dakika
Güncel

COLIN’S’le 7 Yeni Dünya Harikasını Keşfedin!

Kampanyalarıyla Her Zaman Adından Söz Ettiren Colin's, Bu Kez Müşterilerini Dünyanın Yedi Yeni Harikasını Keşfe Çağırıyor.

13.05.2011 02:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon trendlerini yakından takip eden koleksiyonlarıyla gençlerin sevilen markalarından biri olan Colin's, yeni kampanyasıyla seyahat tutkunlarına unutulmaz bir tatil fırsatı sunuyor. 15 Mayıs ile 19 Haziran tarihleri arasında, tüm Colin's mağazalarında uygulanacak kampanyayla 75 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes çekilişe katılma şansı kazanıyor.

19 Haziran 2011'de sonlanacak olan kampanyanın ardından Milli Piyango İdaresi'nin yapacağı çekilişle belirlenecek yedi çift, "Dünyanın 7 Yeni Harikası'nda" eğlenceli bir tatil kazanacak.

7 çift, 7 ülke, 7 yeni dünya harikası…

Bir ay boyunca devam edecek olan Colin's'in fırsat kampanyası kapsamında, 75 TL'lik alışveriş yapan herkese Colin's'in Facebook sayfası üzerinden çekilişe katılabilecekleri bir kart veriliyor. Çekilişi kazanan yedi şanslı çiftten her biri, yedi muhteşem ülkeden birini keşfetmeye gidiyor.

Çekilişi kazanacak olan talihlilerin görmeye hak kazanacakları yedi yeni dünya harikası arasında; Çin Seddi (Çin Halk Cumhuriyeti), Kolezyum (Roma), Kurtarıcı İsa (Brezilya), Machu Picchu (Peru), Petra (Ürdün), Tac Mahal (Hindistan) ve Chichen Itza (Meksika) bulunuyor.

15 Mayıs – 19 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek kampanyaya katılın, siz de Colin's'le beraber yeni keşiflere yelken açın!

Kampanyayla ilgili daha detaylı bilgiye Colin's web sitesinden (www.colins.com.tr) veya Colin's'in Facebook (www.colins.com.tr/facebook) sayfasından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel COLIN’S’le 7 Yeni Dünya Harikasını Keşfedin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement