Cüneyt Özdemir, Programda Muz Yedi - Son Dakika
Spor

Cüneyt Özdemir, Programda Muz Yedi

5N1K programının sunucusu Cüneyt Özdemir, Dani Alves'e yapılan ırkçı saldırıya tepki gösterdi ve programda muz yedi.

30.04.2014 21:25  Güncelleme: 22:26

Irkçılığa bir tepki de Cüneyt Özdemir'den geldi. 5N1K programının sunucusu Özdemir, geçtiğimiz günlerde Barcelona forması giyen Dani Alves'e yapılan ırkçı saldırıya tepki gösterdi.

TÜM DÜNYA TEPKİ GÖSTERDİ

Villarreal - Barcelona maçında Alves, köşe vuruşu kullanmadan önce kendisine atılan muzu yerden aldı ve yedi. Bunun üzerine spor dünyasının ünlü isimleri, Brezilyalı futbolcuya büyük destek verdi ve muzla fotoğraf çekilerek sosyal medyada paylaştı.

PROGRAMDA MUZ YEDİ

Cüneyt Özdemir ise, tıpkı diğerleri gibi programa Dani Alves'e olan desteğinden bahsederek başladı ve Londra'daki 5N1K dış editörüne bağlandı. Tecrübeli gazetesi, "Hani yanında muz yok mu?" diye sordu ve stüdyoya götürdüğü muzu gösterdi. Ardından Özdemir, "25 yıllık gazetecilik hayatımda her şeyi yaptık ama bir tek muz yememiştik." dedi ve elindeki muzlardan birini yedi.

Cüneyt Özdemir, Programda Muz Yedi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Cüneyt Özdemir, Programda Muz Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • nacar: bu gazeteci görünümlü snoplar, bu ülkede irtica adı altında hergün ırkçılık yapıldı insanlar giyiminden dolayı aşağlandı insan olarak görülmedi. doğuda dilinden dolayı öyle ırkçılık sadece degil insanlık suçu işlendi, top yekün bu insanlar barbar gibi lanse edildi. romanlara çingenlere bu milletin adı çingene kelimesi hakaret olacak şekile getirildi. cüneyt efendi başkasınınki tatlı geliyor herhalde.sizin yaptığınız sadece snopluk. 18 5 Yanıtla
  • mehmet: çok küçük bir olay öyle bir haber yapılmış ki sunucuyu kahraman ilan etmişsiniz bunları ben reha muhtarın eski hali olarak görüyorum. Dina karşı ve akp ye karşı kinlerini giizli tutup yaptığı böyle haberlerle tarafsız imajı vermeye çalışırlar ama aslında en azılı yandaştırlar. Bu muz yedi diye ırkçılık sorunu çözülmez. Hangi müslüman öldü yada şehit edildi diye empati yaptı cevap kocaman bir hiç 9 7 Yanıtla
    Jargon: onu bile yapamayacak kadar karaktersiz insanlar var bu ülkede. 0 0
  • T.C: Böyle isimden böyle yorum çıkar tabi ki .. 5 6 Yanıtla
    T.C: Kamil 0 0
  • İ s t: Çokkötü insanlar roboskiinsalıkmı bide onudüşünü Türk Kürt insanlar 5 3 Yanıtla
  • BAR_Dİ: ABE HEPİMİZ MAYMUNUZ BE YA IRKÇILIĞA HAYIR 5 1 Yanıtla
  • hazımsızlaştırıcı: drogba ya gösterdiklerinde nerdeydiniz sizi gidi yandaşsporcular sizi.. 4 1 Yanıtla
  • eda selvi: Ülkedeki ırkçı yaklaşım için ne yaptınız? 3 1 Yanıtla
  • mantarlı: Muzlarda mantar haslığı varmış.Bunları türkiyeye sattılar herhalde tv.lerde muz yiyen yiyene. 1 0 Yanıtla

Advertisement