Damla Ersubaşı, eşinin tartışma yaratan paylaşımı sonrası ilk kez konuştu - Son Dakika
Magazin

Damla Ersubaşı, eşinin tartışma yaratan paylaşımı sonrası ilk kez konuştu

Damla Ersubaşı, eşinin tartışma yaratan paylaşımı sonrası ilk kez konuştu

Yaklaşık iki ay önce doğum yapan Oyuncu Damla Ersubaşı, işletmeci eşi Mustafa Can Keser ile birlikte geçtiğimiz gün Vadİstanbul'da objektiflere yansıdı. Mağazaları gezip yeni doğan bebekleri için alışveriş yapan çiftten Ersubaşı, eşinin tartışma yaratan şiir paylaşımı hakkında ilk kez konuştu

31.01.2020 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Snob Magazin'in haberine göre; Mekan çıkışında muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayan güzel oyuncu ayaküstü sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Ersubaşı, "Kızımızı kucağımıza alalı yaklaşık 2 ay oldu. Doğduğundan beri ilk defa dışarıya çıkabildik, bugün de onun için biraz alışveriş yapalım istedik. Şu an da evde bakıcısıyla birlikte, bende sürekli telefondan kontrol ediyorum. Şimdiden çok özledim kızımı hızlıca eve gideceğim." dedi.

'Bazı teklifler geliyor'

Tekrar ekranlara dönmek istediğini belirten Ersubaşı, "Şu an için kızım çok küçük, ve yeni doğum yaptım. Bazı teklifler geliyor ama ilerleyen dönemlerde ekranlarda olmak isterim, setleri bende çok özledim." dedi.

'Ben beğendim, gerisi mühim değil!'

Son olarak eşinin sosyal medyadan paylaştığı "Sevdiğim İkinci Kadınsın Sen" şiiri hakkında konuşan Damla Ersubaşı, "Ben çok beğendim gerisi mühim değil." şeklinde konuştu.& ;

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Damla Ersubaşı, eşinin tartışma yaratan paylaşımı sonrası ilk kez konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement