Daü'de Sertifila Töreni - Son Dakika
Güncel

Daü'de Sertifila Töreni

Daü\'de Sertifila Töreni

DAÜ-SEM TOLES kursları sertifika töreni gerçekleştirildi.

02.11.2012 16:04

Doğu Akdeniz Üniversitesi Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu ve Hukuk Fakültesi işbirliği ile başlatılan ve DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Kıbrıs çapında resmi TOLES (Hukuk İngilizcesi Becerileri Sınavları) kurslarını başarı ile tamamlayıp girdikleri uluslararası TOLES sınavında başarılı olan kursiyerlere ve öğrencilere sertifikaları düzenlenen tören ile takdim edildi.

DAÜ Hukuk Fakültesi'nde gerçekleştirilen sertifika töreninde DAÜ-SEM TOLES Sınavları Koordinatörü Peril S. Emiroğluları, DAÜ Hukuk Fakültesi'nde 14 Haziran 2012 tarihinde yapılan uluslararası TOLES sınavına toplam 21 kişinin katıldığını ve kursiyerlerden 13'ünün KKTC'deki avukatlardan, 6'sının DAÜ Hukuk Fakültesi'ndeki öğrencilerden, 2'sinin ise İstanbul'dan gelen kursiyerlerden oluşmakta olduğunu belirtti. Emiroğluları törende yaptığı konuşmada, avukatlara ve hukuk öğrencilerine yönelik Hukuk İngilizcesi kurslarının devam edeceğini vurguladı ve bu kursun birinci bölümü olan temel seviyeyi bitiren avukatlara ve hukuk öğrencilerine yönelik bir üst kursu (İleri Seviye) yakın zamanda düzenleyeceklerinin müjdesini de verdi. Bu kurslara katılmak isteyen tüm avukatların ve hukuk öğrencilerinin detaylı bilgi ve kayıt için DAÜ-SEM'e (6302471- 6302482) ulaşabileceklerini de belirtti.

DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi Kordinatörü ve DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü Derviş Ekşici törende gerçekleştirdiği konuşmasında DAÜ-SEM'in, 15 Haziran 2004 tarihinde, endüstri, hizmet sektörü ve devlet arasında bir köprü oluşturmak, akademik ortamlardaki bilgi birikimini endüstri hizmetine sunmak ve iş dünyasındaki sorunları ve beklentileri akademik ortama taşımak amacıyla kurulduğunu belirtti.

Ekşici, DAÜ-SEM'in kurumların ihtiyaçlarını değerlendirip onlara yönelik düzenlediği özel yöneticilik ve kurumsallaşma gibi eğitim programlarının yanı sıra toplumun katılımına açık yabancı dil ve bilgisayar kullanımı gibi çeşitli eğitim programları da sunduklarını bildirdi. DAÜ-SEM olarak Avukatların uluslararası bir belge olan TOLES sertifikasına sahip olmalarında katkı koyduklarından dolayı gururlu olduklarını dile getirerek bu doğrultudaki çalışmaların devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Gerçekleştirilen sertifika törenine DAÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Gürkanlar ve DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu Müdür Yardımcısı Yeşim Dede de katıldı. Kursiyerlere sertifikaların takdim edilmesinin ardından sonra gerçekleştirilen kokteyl ile sertifika töreni son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Daü'de Sertifila Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement