DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi’nden Eğitim Alanlarin Sayisi 30 Bini Geçti - Son Dakika
Eğitim

DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi’nden Eğitim Alanlarin Sayisi 30 Bini Geçti

DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi’nden Eğitim Alanlarin Sayisi 30 Bini Geçti

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Tarafından Düzenlenen "Bilgisayara Giriş Kursu" Sertifika Töreni 3 Şubat 2011, Perşembe Günü, DAÜ Tower Bar'da Gerçekleştirildi.

08.02.2011 00:19  Güncelleme: 00:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu akdeniz üniversitesi sürekli eğitim merkezi (daü-sem) tarafından düzenlenen "bilgisayara giriş kursu" sertifika töreni 3 şubat 2011, perşembe günü, daü tower bar'da gerçekleştirildi. Saat 17:00'de başlayan törende belgelerini alan kursiyerlerle birlikte DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi'nden bugüne kadar eğitim alan kişilerin sayısı 30 bini aştı.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Halkla İlişikiler ve Basın Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, DAÜ- Sürekli Eğitim Merkezi tarafından 9 Kasım 2010 - 2 Şubat 2011 tarihleri arasında yapılan bilgisayar kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını düzenlenen bir törenle aldılar.

12 haftalık eğitim süresi boyunca DAÜ-SEM Eğitmeni Özlem GÖRKAN tarafından kursiyerlere Microsof Excel, Word, Powerpoint kullanımı ve internet uygulama dersleri verildi.

Sertifika Töreni'ne DAÜ Tanıtım ve Gelişimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Halil NADİRİ, DAÜ-SEM Başkanı ve DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Cem TANOVA, DAÜ-SEM Koordinatörü ve DAÜ Halkla ilişkiler ve Basın Müdürü Derviş Ekşici ile eğitimini tamamlayan kursiyerler katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Doç. Dr. Halil NADİRİ; içinde bulunduğumuz çağda teknolojinin yeni ekonomi olarak kabul edildiğini ifade ederek bilgisayarın dünyada geniş kitleler tarafından kullanıldığın söyledi. Günümüzde bilgisayar kullanımının bilgiye ulaşmak için en etkin araç olduğunu belirten Doç. Dr. NADİRİ; "Üniversitemiz topluma faydalı olabilmek açısından, eğitim, araştırma ve geliştirme olmak üzere 3 temel misyon üstlenmiştir. Toplumdaki tüm bireylerin yaş ve konumları ne olursa olsun herkesin kendini geliştimesi gerekir" şeklinde konuştu.

Doç. Dr. NADİRİ DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi'nin sadece üniversite içerisinde değil üniversite dışında da toplumun her kesiminden bireylere bilgi birikimini aktaran ayrıca kişisel gelişime de katkı sağlayan önemli bir merkez olduğunu da sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından Doç. Dr. Halil NADİRİ, Doç. Dr. Cem TANOVA ve Derviş EKŞİCİ tarafından Çiğdem ÇİNEL, Duygu ÇAKMAK, Hülya ÖZBAŞAR , Raşit ARIKAN, Sabiha OLKAN, Selvinaz ALBAYRAK, Muharrem ACU, Çağrı AKTUĞ ve Selda ATAMER'e sertifikaları takdim edildi.

Tören, kursiyerlerden müzik öğretmeni Raşit ARIKAN tarafından törene katılanlar için verilen keman resitali ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi’nden Eğitim Alanlarin Sayisi 30 Bini Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement