David Luiz: Dünya Kupası'nı Arkamızda Bıraktık - Son Dakika
Spor

David Luiz: Dünya Kupası'nı Arkamızda Bıraktık

Brezilya milli takımı oyuncularından David Luiz, Dünya Kupası'nda Almanya karşısında aldıkları ağır yenilginin geçmişte kaldığını söyledi.

25.03.2015 20:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yarın dostluk maçında Fransa ile karşı karşıya gelecek olan Brezilya'da savunma oyuncusu David Luiz basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kendi evinde oynadığı 2014 Dünya Kupası'na Almanya karşısında alınan 7-1'lik ağır yenilgiyle veda eden Brezilya, büyük bir şok yaşamıştı. PSG forması giyen David Luiz, yeniden Brezilya milli takımının başına geçen Dunga'nın bu travmayı atlatmalarına yardımcı olduğunu söyledi.

"Yenildiğinizde herkes kötü olduğunuzu söylüyor. Aslında takım oldukça iyiydi, ama bir maç herşeyi berbat etti. Müthiş bir Dünya Kupası'ydı. Çok iyi takımları mağlup ettik, ama futbol böyle bir oyun. Hala hayattayız ve yolumuza devam ediyoruz."

2006-2010 yılları arasında da Brezilya milli takımını çalıştıran Dunga, kadrodaki genç isimlere güveniyor. Barcelonalı yıldız Neymar'ı kaptanlığa getiren tecrübeli teknik adam, Premier Lig'de top koşturan Willians ve Coutinho'dan da üst düzey performans beklediğini şu sözlerle dile getirdi:

"Ben bu takımın oynadığı güzel futbolu izleyerek büyüdüm ve yönettiğim takımdan da aynı şeyi bekliyorum."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor David Luiz: Dünya Kupası'nı Arkamızda Bıraktık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement