DB Belediyespor İstediğini Yapamadı - Son Dakika
Spor

DB Belediyespor İstediğini Yapamadı

DB Belediyespor İstediğini Yapamadı

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda oynadığı maçta istediği galibiyeti alamadı.

25.02.2015 02:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deplasmanda galibiyeti olmayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor rahatlıkla kazanacağı Düzyurtspor maçını son dakika uzatmalarında yediği golle 1 – 1 berabere kalması yine deplasman galibiyeti getirmedi.

Teknik Direktör İsmet Taşdemir yaptığı açıklamada, "Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak bir türlü deplasman şansızlığımızı yenemedik. Rahatlıkla kazanacağımız maçı yine büyük şansızlıkla beraberlikle kapattık. Futbolcularım sahada biraz şans ve becerikli olabilselerdi bu maçımızı kazanmak istiyorduk olmadı. Hem de puanımızı 32'ye çıkaramadık. Son deplasman galibiyetimizi deplasmanda Bozüyükspor'u 1 – 0 mağlup ederek almıştık. Son 12 lig maçında 8 beraberlik aldık. Bu maçta şans faktörü biraz yanımızda olsaydı galibiyetle dönerdik. Artık önümüzde hafta sonu sahamızda oynayacağımız Pazarspor karşılaşması var idmanlarımıza başladık. Tedbirlerimizi alarak, daha büyük gayretle önümüzdeki maçlarımızı düşüneceğiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor DB Belediyespor İstediğini Yapamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement