Güzel Modacı Tuana Schumacher, Demet Akalın'ın Tarzını Eleştirdi: Göz Yoruyor - Son Dakika
Magazin

Güzel Modacı Tuana Schumacher, Demet Akalın'ın Tarzını Eleştirdi: Göz Yoruyor

Giyim sektöründeki başarılarıyla adını duyuran Tuana Schumacher, Türk kadınlarının giyim tarzları hakkında konuşurken Demet Akalın'ı "Göz yoruyor" diyerek eleştirdi.

17.04.2019 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giyim sektöründe uzun yıllardır çalışan Tuana Schumacher, kadın giyiminde ünlü markaları Türkiye'ye getirerek modayı yeni baştan yazmaya devam ediyor.

Hobi olarak başladığı moda yolculuğunda uzmanlaşan Tuana Schumacher, sanat camiasının gözde kadınlarının giyimi hakkında da gündeme bomba gibi düşecek yorumlar yaptı.

ALEYNA'YI GİYDİRMEK İSTİYOR

Türk ünlülerden Aleyna Tilki'yi giydirmek isteyen Tuana Schumacher, Tilki'nin standartları zorlayan bir tarzının olduğunu dile getirdi.

Güzel Modacı Tuana Schumacher, Demet Akalın'ın Tarzını Eleştirdi: Göz Yoruyor
Tuana Schumacher

"DEMET AKALIN GÖZ YORUYOR"

Schumacher, pahalı kıyafetleri ve ayakkabılarıyla anılan Demet Akalın'ın tarzı hakkında da olay açıklamalarda bulunarak şöyle dedi: "Demet Akalın'ın tarzı gözümü çok yoruyor. Kıyafetlerine ve ayakkabılarına çok para harcıyor fakat başarısız görünüyor."

Güzel Modacı Tuana Schumacher, Demet Akalın'ın Tarzını Eleştirdi: Göz Yoruyor
Güzel Modacı Tuana Schumacher, Demet Akalın\'ın Tarzını Eleştirdi: Göz Yoruyor
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Güzel Modacı Tuana Schumacher, Demet Akalın'ın Tarzını Eleştirdi: Göz Yoruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • 1234: Haklı yaptığı eleştride ama dönüp bir de kendi tarzına baksa,kendi giydikleri Demet kadar göz yormaya bilir ama oldukça kötü.Eleştirmeden önce dönüp bir de kendinize baksanız. 8 1 Yanıtla
  • Cn: Doğru söze ne denir! 6 0 Yanıtla
  • YASİN: ikiside cillop gibi 1 1 Yanıtla
  • Mustafa: Her önüne gelen modacı sanatçı oluverdi bilip bilmeden başkasını eleştiren insanın tarzını iyi değil gözüyle bakan eleştiren kişiler var oysa bu kadını ilk kez adını duydum demeti hiç sevmem ama bu ülkede dediğim gibi herkes bilirkişi olmuş anlasın anlamasin herkes onun için bu ülke kalkınmiyor gerçekden uzman olan değil ağzı olan yorum yapıyor 0 2 Yanıtla

Advertisement