Demet Akalın, Ozan Doğulu ve Ece Seçkin'den Muhteşem Konser - Son Dakika
Güncel

Demet Akalın, Ozan Doğulu ve Ece Seçkin'den Muhteşem Konser

Demet Akalın, Ozan Doğulu ve Ece Seçkin\'den Muhteşem Konser

Kuşadası'nın sosyal yaşam, alışveriş ve eğlence merkezi konumundaki Scala Nuova Village, Ege Port Kuşadası'nda gerçekleştirilen muhteşem bir konserle açıldı.

03.07.2017 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demet Akaflın, Ozan Doğulu, Ece Seçkin gibi Türk pop müziğinin üç ünlü isminin sahne aldığı 5 saat süren konser, Kuşadalılara müzik ve eğlenceye doydukları benzersiz bir akşam yaşattı.

Kuşadası'nda sosyal yaşam ve eğlencenin merkezi Scala Nuova Village, Türk pop müziğinin ünlü isimleri Demet Akalın, Ozan Doğulu ve Ece Seçkin'in birlikte sahne aldığı muhteşem konser, 1 Temmuz'da Kuşadası Limanı otopark alanında saat 18.00'de DJ performansı ile başladı. Unutulmaz konserde ilk sahne alan pop müziğin genç yıldızlarından Ece Seçkin oldu. 5 kişilik dans ekibi ve sevilen parçalarıyla Kuşadalıları coşturan Ece Seçkin'e son şarkısında ise Ozan Doğulu eşlik etti. Ece Seçkin ve Ozan Doğulu, yeni düetleri "Sayın Seyirciler"i, sahnede birlikte söylediler. Daha sonra Ozan Doğulu sahnede sunduğu müzik ziyafeti ile hareketli dakikalar yaşattı. Demet Akalın'ın sahneye çıkışı da yine ve yeni bir Ozan Doğulu düetiyle gerçekleşti. Ozan Doğulu ve Demet Akalın, bu yazın gözdesi olacak "Kulüp" isimli parçayı sahnede ilk kez birlikte seslendirdiler. Türk pop müziğinin güçlü ismi Demet Akalın da, bilinen sahne performansı ve eşsiz yorumlarıyla Kuşadalılara muhteşem bir akşam yaşattı.

Hava sıcaklığının 44 derece olmasına karşın Kuşadalılar konere yoğun ilgi gösterdiler. Scala Nuova Village açılış konserine 4.500 kişi katıldı. Dağıtılan özel bileklikler ve lazer gösterisi ile konser alanı renk festivaline dönüştü. Dansçılar ve yapılan akrobasi gösterileri de, üç ünlü sanatçının sahne performansına eşlik etti. Aşırı sıcak nedeniyle konser boyunca su ve meşrubat dağıtımı yapılırken, zaman zaman da dev hortumlarla su sıkılarak kalabalık serinletildi.

Kuşadası Limanı'nı yerli ile yabancı ziyaretçilere ve gemi turistlerine en mükemmel bir biçimde hizmet verecek şekilde kurguladıklarını belirten Ege Port Kuşadası Genel Müdürü Aziz Güngör, "Bu doğrultuda da yatırımlarımızı yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bu kapsamda Scala Nuova Village'ı da yenileyerek, Kuşadası'na yakışır bir şekilde daha estetik daha otantik ve daha işlevsel bir yapıya dönüştürdük. Yenilenen Scala Nuova Village'in açılışını da yine Kuşadası'na yakışan bir törenle, Türk pop müziğinin ünlü üç isminin birlikte sahne aldığı muhteşem bir konserle açmak istedik" açıklamasında bulundu.

Tamamen yenilenen yüzü, başta kafe, restoran, eğlence olmak üzere yeni ve birbirinden iddialı markalarıyla Scala Nuova Village, Kuşadası'nda sosyal yaşam ve eğlencenin merkezi konumunda. Yenileme çalışmaları 90 gün gibi rekor bir sürede tamamlanan Scala Nuova Village'da, toplam 3.000 metrekarelik bir alanda, Starbucks, KFC, Tren Food & Music, Yelken Sea Food, Pandora, Günkut Saat, Omega, Breitling, Hublot ve daha birçok birbirinden seçkin farklı marka yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demet Akalın, Ozan Doğulu ve Ece Seçkin'den Muhteşem Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement