Denizde Öpücük 'Yağmur'u - Son Dakika
Magazin

Denizde Öpücük 'Yağmur'u

Denizde Öpücük \'Yağmur\'u

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, bu yaz da Bodrum'u es geçmedi.

14.07.2012 06:03  Güncelleme: 09:38

Kızları Su'yla birlikte tatil sezonunu açan çift, önceki gün Yalıkavak Xuma Beach'teydi.

Denizde eşi Pınar Altuğ ile romantizm yaşayan Atacan'ın, geçen yaz habercilerin diline düşen göbeğinden kurtulduğu, kış boyunca spor yaparak eski formuna kavuştuğu da gözden kaçmadı.

Evliliklerinin 10. yılında nikâh tazeleyen Pınar Altuğ Atacan ve Yağmur Atacan geçtiğimiz günlerde Riva Konakları'ndaydı. Çiftin burada birkaç tane ev gezdiği öne sürüldü. İddiaya göre Atacan çifti buradan bir ev satın aldı.

Bu arada havuzları, spor aktiviteleri, restaurantı ve barı olan sitede evler 600 bin dolardan başlayıp 1 milyon dolara kadar çıkıyor.

Çift geçtiğimiz haftalarda bir muhabirin "Romantik misiniz?" diye sorması üzerine "24 saat göz göze bakışmıyorum ama romantiktir. Ayrıca biz de evliliğimizin 10'uncu yılında bir düğün daha yapacağız" demişti. Atacan çifti, nikâh tazelemeden önce yeniden ev'lenmiş oldu.

Geçtiğimiz yıllarda Bebekte satın aldığı ve bir hayli harcama yaparak dekore ettirdiği evini, apartmanın hemen alt katında bulunan Lucca adlı meknın gürültüsünden şikyet ederek terk eden Pınar Altuğ Atacan, mekânı şikyet etmiş ve mahkemeye vermişti. Sonrasında ise Acarkent'e taşınıp, Bebek'teki evini kiraya vermişti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Denizde Öpücük 'Yağmur'u - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement