Denizli'de Tiyatro Festivali Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Denizli'de Tiyatro Festivali Devam Ediyor

Denizli\'de Tiyatro Festivali Devam Ediyor

Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize ettiği "29.Uluslar arası Amatör Tiyatro Festivali" atölye çalışmaları, toplantılar ve tiyatro oyunları ile devam ediyor.

17.05.2013 15:42

Denizli Belediyesi'nin bu yıl 29'uncusunu düzenlediği "Uluslar arası Amatör Tiyatro Festivali",

devam ediyor

Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize ettiği "29. Uluslar arası Amatör Tiyatro Festivali" atölye çalışmaları, toplantılar ve tiyatro oyunları ile devam ediyor. Festival kapsamında Comedia Dell'arte Oyunculuğu, Karman Theater, Netherland St Turkse Theater, Tiyatro Hedef, 18 Mart Üniversitesi Sahne ve Görsel Sanatları Bölümü, Denizli Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Karadeniz Ereğli Sanat Kurumu, Yenierenköy Belediyesi Esprin Karpaz Tiyatrosu, Doğru Yol TKSD- Aziz Buş Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü oyunlarını sergiledi.

19 Mayıs'a kadar devam edecek festivalde, Mimarlar Odası Tiyatro Topluluğu, Bakü Devlet Tiyatrosu, Sui Generis, Atölye Sanat Tiyatrosu, Gizli Saklı Tiyatro, Ç.Y.D.D. Güneş Tiyatro, Arka Mahalle Kumpanyası ve Denizli Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyunlarıyla tiyatro sanatına gönül verenlerin karşısına çıkacak.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan herkesi oyunlara davet ederek, "Amacımız Denizli'yi her alanda başarılı yapmaktır. Festival ile kültür alanında ne kadar başarılı olduğumuzu gösteriyoruz. Denizli'ye gelen her bir misafirimiz, buradan memnun ayrılarak gönüllü Denizli elçisi olacaktır. Tüm vatandaşlardan ücretsiz festival etkinliklerine katılarak oyunları seyretmelerini istiyoruz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Denizli'de Tiyatro Festivali Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement