Denizlili Engelli Sporculardan Başarı Sözü - Son Dakika
Spor

Denizlili Engelli Sporculardan Başarı Sözü

Denizlili Engelli Sporculardan Başarı Sözü

Denizlili engelli okçular Ankara’da yapılacak olan Türkiye Salon Okçuluk Şampiyonası için hazırlıklarını tamamlarken, sporcular şampiyonadan başarılı sonuçlarla döneceklerini söylediler.

06.03.2014 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizlili engelli okçular Ankara'da yapılacak olan Türkiye Salon Okçuluk Şampiyonası için hazırlıklarını tamamlarken, sporcular şampiyonadan başarılı sonuçlarla döneceklerini söylediler.

Okçuluk branşında son zamanlarda aldıkları başarılı sonuçlarla dikkat çeken engelli okçular bu sezon ilk kez katılacakları Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını tamamladı. Ankara'da yapılacak olan salon Türkiye Okçuluk Şampiyonası öncesi yaklaşık 1,5 yıldır bu şampiyonaya hazırlanan okçular hedefe kilitlendi.

Şampiyonada Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü adına Denizli'yi 1 kadın 4 erkek olmak üzere 5 sporcu temsil edecek. Makaralı ve klasik yaylarda yapılacak olan şampiyona öncesinde hazırlıklarını tamamlayan Murat Turan, Abdullah Yorulmaz, Gülsen Erbay, Doğan Çınar ve Murat Soncu madalyaya kilitlendi. Son çalışmalarını Atatürk Stadı yanında bulunan spor salonunda yapan okçular, ilk kez katılacakları şampiyonadan en iyi sonucu almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Turnuvaya yaklaşık bir yıldır hazırlandığını belirten Murat Turan, "Geçen seneden bu yana bu şampiyona için çalışıyorum. Daha önce katıldığım turnuva ve şampiyonalarda normal sporcuların arasında mücadele ediyordum. Ancak hafta sonunda engelli sporcularla birlikte aynı şampiyonada mücadele edeceğiz. Denizli'ye madalya ile dönmek istiyorum" diye konuştu.

Çalışmaların son derece verimli geçtiğini ve 5 sporcudan da iyi sonuçlar alacaklarına inandıklarını belirten Okçuluk İl Temsilcisi Nursen Çokak, "Bu kategoride daha önce şampiyona yapılmamıştı. Engelliler için ilk kez salon okçuluk şampiyonası yapılıyor. Amacımız buradan en iyi sonuçları alarak dönmek. Özellikle Murat Turan ve Abdullah Yorulmaz'dan madalya bekliyoruz. Son dönemlerde spor branşlarında engelli sporcuların sayısı her geçen gün artıyor. Kulüplerimiz içinde özellikle okçuluk branşındaki engelli sporcularımızın artması bizi sevindiriyor. Biz kurum olarak maddi manevi kulüplere destek olmaya devam ediyoruz. Sporcularımıza da şampiyonada başarılar diliyoruz. En iyi sonuçla dönecekleri inancındayız" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizlili Engelli Sporculardan Başarı Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement