Denizlispor'a Maçtan Önce Haciz Şoku - Son Dakika
Spor

Denizlispor'a Maçtan Önce Haciz Şoku

Denizlispor\'a Maçtan Önce Haciz Şoku

Bank Asya 1.Ligi'nde 10 maçtır galibiyet yüzü görmeyen Denizlispor, bugün Güngörenspor ile yapacağı karşılaşma öncesi haciz şokuyla sarsıldı.

24.11.2011 17:57

Bank Asya 1. Ligi'nde 10 maçtır galibiyet yüzü görmeyen Denizlispor, bugün Güngörenspor ile yapacağı karşılaşma öncesi haciz şokuyla sarsıldı. Futbolcular Güngören müsabakası için stada gitmeye hazırlanırken, Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'ne gelen icra memurları, odalardaki buzdolabı, televizyon, bilgisayar gibi eşyaları kaldırdı, olay takımda şok etkisi yarattı.

İstanbul merkezli bir hukuk bürosunun bayan avukatı, eski futbolculardan İbrahim Çelik, Darryl Roberts, Daniel Braga, Ahmet Çağıran, Ahmet Cebe ve Musa Nizam ile antrenör Tuncay Özbek'in toplam 600 bin TL alacağını tahsil etmek için yine bir bayan icra memuru ile birlikte öğleden sonra tesislere geldi. Maça gitmek için hazırlık yapan futbolcular karşılarında icra memuru ile avukatı görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Tesislerdeki görevliler, takımın çok önemli bir müsabakaya çıkacağını hatırlatarak icra işleminin biraz gecikmeli yapılmasını istedi. Ancak, avukat bu talebi kabul etmedi. Bu arada söz konusu hukuk bürosunun 15 gün önce tesislere gelerek değer tespitinde bulunduğu öğrenildi. Futbolcular hazırlık yaparken, avukat ile icra memuru tek tek odaların kapısını çalıp eşyaları belirledi. Ofislerde ve odalarda bulunan televizyon, buzdolabı, bilgisayar gibi eşyalar haczedilirken, Asbaşkan Yurdal Duman, "Buna terbiyesizlik denir. Maça iki saat kala icra mı gelir?" diyerek gelişmelere tepki gösterdi.

DHA muhabirinin telefonla ulaştığı Kulüp Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, "Geçmişe dönük 6 milyon 500 bin TL borç ödedik. Öde öde bitmiyor. Biz de ne yapacağımızı şaşırdık" diyerek şunları söyledi:

"Dün eski futbolculardan Berberoviç'in 110 bin Euro alacağını ödedik. FIFA'nın verdiği ek süre bitmişti. Pazartesi günü Angelov için 85 bin Euro ödememiz gerekiyor. Geçmişe dönük borçlarla mücadele etmekten önümüze bakamıyoruz. Ayrıca, maça iki saat kala futbolcuların odasına girilmesi etik bir davranış değil. Avukata kendi firmamın çekini vereyim, hacizi durdurun dedim kabul etmediler. Ben bu olayda art niyet arıyorum."

Haciz işlemi devam ederken futbolcular tesislerden ayrılıp maç için Atatürk Stadı'na gittiler. Kafile hareket etmeden önce şanssızlıkların sona ermesi için kurban kesildi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Denizlispor'a Maçtan Önce Haciz Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement