Denizlispor-Bandırmaspor Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Denizlispor-Bandırmaspor Maçından Notlar

TEKNİK direktör arayışlarını sürdüren Denizlispor'da takımı çalıştıran Sportif Direktör Ali Tandoğan kursta olduğu için Denizli Atatürk Stadı'nda yerini alamadı ve takımını izleyemedi.

19.08.2016 23:17

TEKNİK direktör arayışlarını sürdüren Denizlispor'da takımı çalıştıran Sportif Direktör Ali Tandoğan kursta olduğu için Denizli Atatürk Stadı'nda yerini alamadı ve takımını izleyemedi. Henüz lisansları çıkarılmayan futbolcular Veli Acar ve Cenk Güvenç de sahaya çıkamadı. Horoz'un yeni transferlerinden Moritz, Tuna ve Barış karşılaşmaya yedek soyunurken, geçen sezonki kadrodan sadece Alperen ve Şevki Bandırmaspor'a karşı görev yaptı.

Denizlisporlu taraftarlar, karşılaşmaya ilgi göstermedi. Yaklaşık 2 bin yeşil-siyahlı futbolsever tribündeki yerlerini alırken, ligin yeni takımı Bandırmaspor'u da 70 kişilik grup izledi. Her iki takım oyuncuları sahaya, '15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi Saygı ve Minnetle Anıyoruz' pankartıyla çıktı. Şehitler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Denizlispor taraftarları, 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz', Bandırmaspor taraftarları da 'Darbeye karşı omuz omuza' sloganları attı. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor-Bandırmaspor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement