Depremde Ölen Öğretmenler Anısına Konser - Son Dakika
Güncel

Depremde Ölen Öğretmenler Anısına Konser

Van depreminde hayatını kaybeden Manisalı öğretmenler Alime Paşa ve Özgür Subaşıay anısına öğretmen arkadaşları koro kurarak konser verdi.

02.12.2011 11:58

Van depreminde hayatını kaybeden Manisalı öğretmenler Alime Paşa ve Özgür Subaşıay anısına öğretmen arkadaşları koro kurarak konser verdi. Konseri depremde vefat eden öğretmenlerin aileleri de izledi.

Manisa merkezdeki ilköğretim ve liselerde görev yapan 15 müzik öğretmeninin bir araya gelerek oluşturduğu koro, Van'daki depremde hayatını kaybeden Manisalı öğretmenler Alime Paşa ve Özgür Subaşıay anısına konser verdi. Belediye Kültür Sitesi Lale Salonu'ndaki konseri Vali Yardımcısı Turgay Ergin, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necati Abalı, Şube Müdürü Reşat Palaz, depremde vefat eden öğretmen Alime Paşa'nın annesi Melahat ve babası Ahmet Paşa, Özgür Subaşıay'ın annesi Ayşe ve babası Mustafa Subaşıay olmak üzere yaklaşık 400 kişi izledi. Konserin sunuculuğunu Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri Büşra Aktaş ve Ülfet Işık, şefliğini ise Anadolu Öğretmen Lisesi'nden Ömür Yılmaz yaptı. Öğretmenler, 'Uzun İnce Bir Yoldayım', 'Hastane Önünde İncir Ağacı', 'Yalgızam', 'Heveslik Eyledim', 'Ellerini Çekip Benden', 'Yastadır Ey Deli Gönül' ve 'Sunam Uyanmaz' türkülerini seslendirdi.

Şef Ömür Yılmaz, konserden elde edilen yaklaşık 2 bin liralık geliri depremde hayatını kaybeden öğretmenlerin ailelerine bağışlanacağını söyledi. Konser sonunda İl Milli Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Van depreminde hayatını kaybeden öğretmenlerin ailelerine çiçek verdi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Depremde Ölen Öğretmenler Anısına Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement