Didem Soydan'ı Sinirlendiren Yorum! - Son Dakika
Magazin

Didem Soydan'ı Sinirlendiren Yorum!

Didem Soydan\'ı Sinirlendiren Yorum!

Manken Didem Soydan, sosyal medyada bir takipçisinin yaptığı "Türkiye düşmanı" yorumu üzerine çok kızdı ve lafını esirgemedi.

22.11.2018 08:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başarılı manken , bir moda çekimi için objektife cesur pozlar verdi. Bu pozlarını da sosyal medyadan takipçileri ile paylaştı. Paylaşımının altına bir takipçisinin 'Türkiye düşmanı' yorumunu yapması üzerine ateş püskürdü.

VERDİĞİ POZLARLA BÜYÜLEDİ

Güzel Manken , bir moda çekimi için objektiflerin karşısında poz verdi. Çarşafla verdiği iddialı pozlarla Didem Soydan, takipçilerini resmen büyüledi. Soydan'ın paylaşımını kısa süre içerisinde birçok beğeni aldı.

Didem Soydan'ı Sinirlendiren Yorum!

TAKİPÇİSİNİN YAPTIĞI YORUM SİNİRLENDİRDİ

Ancak güzel yorumların yanı sıra bir takipçisinin kendisine 'Türkiye'de yaşayan Türkiye düşmanı' yorumunu yapması üzerine Soydan, resmen çileden çıktı.

Didem Soydan'ı Sinirlendiren Yorum!

"OKUMUŞ CAHİLE DÜŞMANIM"

Soydan o yorumu yapan takipçisine şöyle yanıt verdi: Türk düşmanı ben değil siz olmalısınız. Çünkü bir köy enstitüsü öğretmen kızı olan benim değil düşmanlık, cahillikle derdimiz olur. Onu da tıpkı size yaklaştığımız gibi kaliteli üslupla çözeriz. Size düşmanım ben. Yani cahile okumuş cahile. Yoksa benim Atatürk'ümün emaneti ülkeme sevgiden başka ilişkim olamaz.

Son Dakika Magazin Didem Soydan'ı Sinirlendiren Yorum! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement