Didim'de Öğretmenlere Ekolojik Okur Yazarlık Eğitimi Verildi - Son Dakika
Yerel

Didim'de Öğretmenlere Ekolojik Okur Yazarlık Eğitimi Verildi

Didim'de öğretmenlere yönelik gerçekleştirilen Ekolojik Okur-Yazarlık eğitimi hayata geçirildi.

30.05.2014 09:52  Güncelleme: 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim'de öğretmenlerine yönelik olarak gerekleştirilen "Ekolojik Okur-Yazarlık" eğitimi, Milli Eğitim Bakanlığı ile TEMA Vakfı arasında oluşturulan bir işbirliği doğrultusunda hayata geçirildi.

Akyeniköy Şehit Soner Turan İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Ebru Gökmen'in sunuculuğunda sürdürülen eğitim semineri 26 ve 27 Mayıs 2014 tarihlerinde Didim Zeynep- Mehmet Dönmez Turizm ve Otelcilik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Akyeniköy Şehit Soner Turan İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Ebru Gökmen, daha önce TEMA Vakfı bünyesinde gerekli eğitimden geçirildi ve söz konusu bilinç aktarımını diğer öğretmenlere yönelik olarak gerçekleştirmek üzere gerekli kurslara tabi tutuldu.

Didim TEMA Gönüllü Sorumluluğu'nu temsilen TEMA gönüllüsü Semih Yumuşak ve Nilüfer Cimtolay'ın katıldıkları eğitim çalışması, iki gün boyunca devam etti ve toplam olarak 12 saat sürdü. Okur-Yazarlık eğitimi Ebru Gökmen ve Mehmet Apaydın'ın yönetimi ve Eğitim Merkez Müdürü Şakir Sait Üstündağ'ın sorumlulukları altında gerçekleştirildi.

KATILIMCILAR KİMLER?

Seminere Katılımcı Olarak, Cumhuriyet İlkokulu'ndan Ali Nar, Filiz Coşgun, Ülkü Çepni; Cumhuriyet Ortaokulu'ndan Figen Bozdağ Ergün, Gökhan Gök, Sebil Özgür Güler, Ziya Menderes Caman… Yalıköy İlkokulu'ndan Aykut Akıncıoğlu, Müjgan Yıldız, Özgür Şedele, Özlem Şedele, Selda Ergiler… ve Yalıköy Ortaokulu'ndan Alev Karadağ Eray, Kamber Acar, Mustafa Atalay, Serap Gözde ve Yıldız Yılmaz katıldılar. Seminerin sonunda katılımcılara birer katılım belgesi sunuldu.Sunum, dört bölüm halinde yapıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Öğretmenlere Ekolojik Okur Yazarlık Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement