Didim'de Rumeli Kültürünü Yaşatma Derneği Açıldı - Son Dakika
Yerel

Didim'de Rumeli Kültürünü Yaşatma Derneği Açıldı

Didim\'de Rumeli Kültürünü Yaşatma Derneği Açıldı

Didim Rumeli Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneğinin ilk olağan Genel Kurulu yapıldı.

17.12.2012 14:41  Güncelleme: 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Rumeli Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneğinin ilk olağan Genel Kurulu yapıldı. Dernek Başkanlığına Kurucu Başkan Muharrem Bilgin yeniden seçildi.

Didim Rumeli Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneğinin ilk olağan Genel Kurulu yapıldı. Didim Belediye Düğün Salonunda yapılan Genel kurula Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı'da katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Derneğin faaliyet raporu okundu. Ardından Dernek Başkanı Muharrem Bilgin kısa bir konuşma yaptı.

Bilgin, Didim'de Rumeli kültürünün kaybolmaması ve yaşatılması amacıyla kurulan derneğin Didimlilerce sahip çıkılması gerektiğinin altını çizerek "Birlik ve beraberlik içerisinde, derneğimize üye olarak, etkinliklerine katılarak sahip çıkılması bizler açısında çok önemli; Sizlerden de isteğimiz bu olacaktır. Bugünkü ilk genel kurulumuza katılımınızdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ise Belediye olarak her zaman Derneğin yanından olacakları mesajı verdi. Konuşmaların ardından seçime gidildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde Mevcut Başkan Muharrem Bilgin yeniden başkanlığa seçilirken Yönetim kurulu üyeliklerine ; Tevfik Gönül, Salih Kaya, Azim Oğuz, Haluk Bakay, Zübeyden Yalçın ve Alev Ada" seçildi. Yedek üyeliklere "Salih Yarmacı, Zeynep Aşık, Turgut Gönül, Berrin Vuraler, Ümit Muslu, Cavit Çarıkçı ve Vildan Koç seçildi. Denetleme kuruluna ise asil olarak Hilmi Yıldırım, Kadri Dülger ve Şeref Karadayı, yedek üyeliklere de Nevzat Metin, Erol Beden ve Tayfun Çetinel seçildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Rumeli Kültürünü Yaşatma Derneği Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement