Digiad Yönetimi AK Parti'yi Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Digiad Yönetimi AK Parti'yi Ağırladı

Digiad Yönetimi AK Parti\'yi Ağırladı

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı, sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini Didim Genç İşadamları Derneği ile sürdürdü.

18.12.2016 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı, sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini Didim Genç İşadamları Derneği ile sürdürdü.

AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü ve beraberindeki heyet, Didim Genç İşadamları Derneğini (DİGİAD) ziyaret etti. AK Parti heyetini Dernek Başkanı Özgür Deniz ve dernek yönetimi karşıladı.

Ziyarette konuşan DİGİAD Başkanı Özgür Deniz kuruldukları günden bu yana kendilerini ziyaret eden ilk kurumun AK Parti olduğunu belirterek ziyaretleri için teşekkür etti. Kısa sürede büyüyen bir dernek olduklarını ve üye sayılarının her geçen gün arttığını kaydeden Deniz "Bizim Didim'de işadamları olarak yapmak istediğimiz şeyler var ve burada hükümet kanadının temsilcileri olarak sizlere de görevler düşüyor. Bizler burada siyasi kimlik gözetmeksizin çalışıyoruz. Hepimiz burada iş yapıyoruz ve iyi şeyler yaparak ilçemizi kalkındırmak istiyoruz. Herkese mesafeli olup Didim'e bir şey katmak hedefimiz." dedi.

AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü ise Didim'deki sivil topluma yönelik ziyaretlerde hem sorunları dinleyip hem de görüşler aldıklarını ve bunları değerlendirdiklerini belirterek Didim'de böyle bir oluşumun Didim'e katkı sağlayacağına inandığını dile getirdi.

Ziyarette Didim'e kurulması planlanan serbest turizm bölgesi konusunda fikir alış verişinde bulunuldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Digiad Yönetimi AK Parti'yi Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement