Digitalzone Meetups: Aylık Seo Kafe Toplantıları - Son Dakika
Kültür Sanat

Digitalzone Meetups: Aylık Seo Kafe Toplantıları

Digitalzone Meetups: Aylık Seo Kafe Toplantıları

27 Aralık Salı günü saat 19.00'da düzenlenecek olan Digitalzone Meetups, ücretsiz olarak SEO konusuna ilgi duyan katılımcıları bir araya getirmeye devam ediyor.

27.12.2016 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

27 Aralık Salı günü saat 19.00'da düzenlenecek olan Digitalzone Meetups, ücretsiz olarak SEO konusuna ilgi duyan katılımcıları bir araya getirmeye devam ediyor. Sektörün gelişimine katkı sağlamak için SEO danışmanlığı alanında hizmet sağlayan Zeo'nun İstanbul ofisi tarafından düzenlenen etkinlik; katılımcılarına hem çevre, hem de kişisel gelişim vaat ediyor. Etkinlik programıysa şöyle:

18: 30 - 19: 00 - Networking & Tanışma

19: 00 - 19: 45 - Sıfırıncı Sıra: İlk Sıra Çıkan Snippet'larda Yer Almak(Ezgi Gülsen Yaylı)

19: 45 - 20: 00 - Kahve Arası

20: 00 - 20: 45 - Dijital Pazarlamada Büyüme Stratejileri (Kıvanç Ünal)

Aralık ayı kafe toplantısında, ilk konuşmacımız Zeo'da SEO Yöneticisi olarak görevini sürdüren Ezgi Gülsen Yaylı olacak ve "Sıfırıncı Sıra: İlk Sıra Çıkan Snippet'larda Yer Almak" konusu üzerine detaylı bir sunum gerçekleştirecek.

45 dakikalık iki farklı oturumun olacağı etkinliğimizin ikinci oturumunda ise, Trendyol'da Pazarlama Direktörü  olarak görev alan Kıvanç Ünal, "Dijital Pazarlamada Büyüme Stratejileri" isimli sunumuyla bizlerle olacak.

Etkinliğin kapasitesinin 200 kişilik olması sebebiyle, biletler Eventbrite üzerinde sınırlı sayıda sunulacaktır. Tüm katılımcıların Eventbrite uygulamasındaki doğrulama mesajını katılım esnasında göstermeleri rica edilecektir.

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Digitalzone Meetups: Aylık Seo Kafe Toplantıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement