Dilovası Belediye Başkanı Yaman'dan Kars - Son Dakika
Yerel

Dilovası Belediye Başkanı Yaman'dan Kars

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Diliskelesi Mahallesi'ndeki Kars-ardahan-ığdır Derneğini Ziyaret Etti

18.01.2011 17:02

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Diliskelesi Mahallesi'ndeki Kars-Ardahan- Iğdır Derneğini ziyaret etti.

Yaman ziyarette yaptığı konuşmada, sıcak karşılamasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek 'Bu dernek bir kültürü ve yardımlaşmanın en büyük örneklerini sergiliyor' dedi.

Derneğin dayanışma içerisinde çeşitli etkinlikler yaparak yörelerinin dışarıda tanıtılmasında önemli rol üstlendiklerini vurgulayan Yaman, 'Bizler de ilçemizdeki bu kültürel zenginliğin farkındayız ve sizlerin her zaman yanındayız. Dilovası'ndaki kent kültürünün gelişmesine önemli katkılarınız bulunmaktadır. İlçemizin gelişmesini ve modern bir hal almasındaki hizmet yarışımızda sizlerin fikirleri çok önemlidir' diye konuştu.

'İlçede başlatılan hizmet seferberliğinde Diliskelesi Mahallesi nasibini fazlasıyla alacaktır' diyen Yaman, şöyle devam etti:

'Çünkü yıllardan beridir hep arka bahçe olarak görülen bu güzel mahallemizde, altyapı çalışmalarının bitirilmesi gerekiyor. Doğalgaz hattının da mahallenin her tarafına döşenmesiyle birlikte kapsamlı bir üst yapı çalışması başlatacağız. Tabi ki burada sizin fikirlerinize bizim ihtiyacımız var. Zaten onun için buradayız. Bizleri burada ağırlamadaki gösterdiğiniz nezakete başka dernek başkanımız, tüm yönetim kurulu ve dernek üyelerinize teşekkür ederim.'

Dernek Başkanı Ekrem Ejder de Yaman ve yönetimini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ejder, şöyle konuştu:

'Sivil toplum kuruluşları olarak bizlerin de yapılacak çalışmalarda fikirlerimiz sorulmakta ve yapılacak hizmetlerin seyri belirlenmek istenmektedir. Tabi ki bizleri mutlu etmiştir. Bizlerde ilçemiz ve memleketimiz için hayırlı olan her çalışmanın arkasında olacağımızı ve yapılan çalışmaları takdir etmekle birlikte yapılacak çalışmalarda da kanaatlerimizi belirttik.'

(EMR-NEC-MHD) - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dilovası Belediye Başkanı Yaman'dan Kars - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement