Direksiyon başında fenalaşan sürücü, bariyerlere çarparak durabildi - Son Dakika
3.Sayfa

Direksiyon başında fenalaşan sürücü, bariyerlere çarparak durabildi

Antalya'da henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon başında fenalaşan sürücü, bariyerlere çarparak durabildi. Elinde tespihiyle aracının içerisinde baygın haldeki sürücüyü olay yerine gelen sağlık ekipleri hastaneye kaldırdı.

20.05.2020 12:56  Güncelleme: 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da direksiyon başında fenalaşan sürücü, bariyerlere çarptıktan sonra trafik ortasında durdu. Emniyet kemeri takılı, elinde tespihle araç içinde kendinden geçen sürücüyü sağlık ekipleri ambulansla hastaneye kaldırdı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 11.00 sırasında Dumlupınar Bulvarı, Antalyaspor kavşağında meydana geldi. Kepez istikametinden, kent merkezine doğru 34 CLU 515 plakalı otomobiliyle seyir halinde bulunan Yalçın T., henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon başında fenalaştı.

Direksiyon başında fenalaşan sürücü, bariyerlere çarparak durabildi

BİR YAKINI KENDİNE GETİRMEYE ÇALIŞTI

Kenardaki kaldırım taşlarına çarpan Yalçın T.'nin kullandığı otomobil kavşak sistemi içinde durdu. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Emniyet kemeri takılı sağ elinde tespihle aracı içinde fenalaşan Yalçın T.'yi bir yakını kendine getirmeye çalıştı.

Direksiyon başında fenalaşan sürücü, bariyerlere çarparak durabildi

SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

İki hava yastığı açılan araç içinde bir türlü kendine gelmeyen Yalçın T.'ye ilk müdahaleyi sağlık ekipleri olay yerinde yaptı. Sedyeye alınan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Direksiyon başında fenalaşan sürücü, bariyerlere çarparak durabildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Direksiyon başında fenalaşan sürücü, bariyerlere çarparak durabildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (62)

  • Yalçın.t : Arkadaşlar iyi dilekler için teşekkür ederim Antalya malum çok sıcak şükürler olsun hastaneden çıktım ve evdeyim hastanede yazan rapor mevcut vücut çok susuz kaldığından şeker düşmüş çok şükür iyiyiz bilginize 24 3 Yanıtla
    Süleyman : Geçmiş olsun abi üzüldum. 1 0 MEHMET: çok çok gçmiş olsun kardeşim rabbim daha kötü durumlar yaşatmasın amman dikkat allah şifalar versin. 0 0 efe: susuz ve şeker düşmesi böyle sonuçlanmaz.katatonik psikoz durumu bu 0 0 Ali: Geçmiş olsun abi cana geleceğine mala gelsin. Allah şifa versin 0 0 Caner: İnanmayın yaa böyle hastane raporu olmaz. 0 0 efe: ayrıca hastane raporunda, susuz kaldığından şeker düşmüş diye bir ibare olamaz 0 0
  • Selda t: Ya Allahtanda mı korkmuyorsunuz siz bide dalga geçiyorsunuz videodaki kişi benim abim. Yıllardır şeker hastası ve bugum araç başındayken şekeri düşüp kendindem geçmiş. Bilip bilmeden sacma sapan yorumlar yazmak yerine insan olup geçmiş olsun demeyi öğrenin 19 0 Yanıtla
    Aaaa: Selda geçmiş olsun 2 1 Ry: Rabbim şifa versin, Allah korumuş 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement