Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Kamyonet İki Tırı Biçti - Son Dakika
3. Sayfa

Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Kamyonet İki Tırı Biçti

Direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet iki tırı biçti -Kamyonetin biçtiği 2 tır kazasında hurdacılara gün doğdu Tır sürücüsü kaza anını anlattıTEKİRDAĞ - Direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet dehşet saçtı.

13.04.2019 02:00

Direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet iki tırı biçti

-Kamyonetin biçtiği 2 tır kazasında hurdacılara gün doğdu

Tır sürücüsü kaza anını anlattı

TEKİRDAĞ - Direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet dehşet saçtı. Kamyonet emniyet şeridinde bulunan 2 tırı biçti. Olayda ölen yada yaralanan olmazken, hurda eşya toplayan vatandaşlara gün doğdu.

Kaza Tekirdağ- İstanbul yolu üzerine Yeni Sanayi Sitesi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Tekirdağ'dan İstanbul yönüne seyir halinde olan E.Ş. hakimiyetindeki 34 BTP 660 plakalı kamyonet, sanayiye dönmek için emniyet şeridine bulunan Z.Y. hakimiyetindeki 07 ACA 821 plakalı tıra arkadan çarptı. Tıra çarpmasıyla savrulan kamyonet, daha sonra da 07 ACA 821 plakalı tırla birlikte sağa dönmek için emniyet şeridinde bulunan İ.Ö. hakimiyetindeki 07 YJN 10 plakalı tıra da yandan çarparak durabildi.

Meydana gelen kazada şans eseri ölen yada yaralanan kimsenin olmayışı etrafta bulunan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri meydana gelen kaza bölgesinde güvenlik önlemleri alarak, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kamyonet ve iki tırın karıştığı kazada her üç araçta kullanılamaz hale geldi.

"İki tane araba pert"

07 YJN 10 plakalı tır sürücüsü İ.Ö., "Durduğumuz yerde adam geldi vurdu. 'Ben dalmışım' diyor. Bizde sanayiye girecektik. Burada durduk şurada arabalar vardı. Arkasından bizde girecektik. İki tane araba pert" dedi.

"Onlara gün doğdu"

Kaza sonrası etrafta hurda malzeme toplayan vatandaşlara gün doğdu. Kaza bölgesine gelen hurda toplayıcısı vatandaşlar kazanın etkisi ile kamyonetten etrafa savrulan ve parçalanan kasaları topladı.

Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Kamyonet İki Tırı Biçti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Kamyonet İki Tırı Biçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement